2777
2789
عنوان

آزار جنسی کودک هفت ساله توسط پدرونامادری و برادر نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 5564 بازدید | 30 پست

بچه هاتونو خودتون نگهدارید پیش پدرونامادری گل وبلبل خبری نقست بچه به حدی به مادر وابسته هستش که حتی طاقت دسشویی رفتن مادرو نداره مادر دائم باید جلو چشمشون باشه وقتی رهاش میکنن چجور دلشون میاد از اون طفل دل بکنن من خودم هرگز لحظه ای از بچه هام جدا نمیشم 

نظرشمام محترمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو خوندم دلم آتیش گرفته برای دخترم .خاک دو عالم بر سر من که دلم برای همسر سابقم سوخت و به هوای ...

عزیزم اگر ناراحت نمیشی میشه بگی برای دخترت چه مشکلی پیش اومد؟

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

من شنیدم که پدرش خبر نداشته...

برادره نامادریش فقط ازار جنسی میداده وقتی پدرش نبوده...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

عزیزم اگر ناراحت نمیشی میشه بگی برای دخترت چه مشکلی پیش اومد؟

سلام ، ببخشید من الان پیامتون رو دیدم. توو یه دونه تاپیک که زدم توضیح دادم که توو فرآیند طلاق دلم برای همسر سابقم سوخت و گفتم بیاد بچه رو سه روز ببره پیش خودش. سه روز شده چهار سال دوری از دخترم. شکایت کردم و تا دادگاه تشکیل بشه، یارو انتقالی گرفت رفت شهرستان . 

همکار خواهرم وکیل این پرونده بودن 

پدر بچه با یک زن متاهل رابطه نامشروع داشته 

بردار این زن به بچه تجاوز میکنه 

بعد انقد بچه رو زنه و برادرش کتک میزنن 

بچه تو بیمارستان فوت میکنه 

داستانش رو کاملا برعکس توضیح دادین

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋