خیلی سخته دختره ۷سالشه اهل بوکانه دیروز توبیمارستان ازدنیارفت برادر نامادریش و پدرش باهم ل واط بودن اون برادره هم به دختره تجاوز میکنه بعدش اون و خاهرش بچه روکتک میزنن چندین روز تاساکت بمونه میرسونش بیمارستان نامادری فرارمیکنه ولی کادر درمان پدرش رو میگیرن و بالاخره هرسه تاشون رو میگیرن و همه چیو اعتراف میکنن
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
بچه هاتونو خودتون نگهدارید پیش پدرونامادری گل وبلبل خبری نقست بچه به حدی به مادر وابسته هستش که حتی طاقت دسشویی رفتن مادرو نداره مادر دائم باید جلو چشمشون باشه وقتی رهاش میکنن چجور دلشون میاد از اون طفل دل بکنن من خودم هرگز لحظه ای از بچه هام جدا نمیشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگر ناراحت نمیشی میشه بگی برای دخترت چه مشکلی پیش اومد؟
سلام ، ببخشید من الان پیامتون رو دیدم. توو یه دونه تاپیک که زدم توضیح دادم که توو فرآیند طلاق دلم برای همسر سابقم سوخت و گفتم بیاد بچه رو سه روز ببره پیش خودش. سه روز شده چهار سال دوری از دخترم. شکایت کردم و تا دادگاه تشکیل بشه، یارو انتقالی گرفت رفت شهرستان .