2777
2789

راهنماییم کنید میخام اقدام کنم واسه بارداری ماه پیش ۲۵ام پریود شدم و شیش روز طول کشید  این ماه ۲۷ام پریود شدم و امروز پنجمه  پریودیه که پاک شدم  الان تخمکگذاری من میشه کی؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۴ سیکلت ولی از روز ۱۰ اقدام کن تا ۱۷ سیکل یشب تخمکگذاریت میشه

خوب الان ببین عزیزم ماه پیش من دوروز تاخیر داشتم و ۲۵ام شدم.و پریودم برخلاف همیشه خیلی کم بود حجمش و زود تموم شد این ماهم به جای ۲۵ام دوروز تاخیر داشتم۲۷ام شدم الان بخام از اون پریودی تا این پریودی خساب کنم میشه ۳۲روی فاصله بینشون طبیعیه؟دکترم گف مشکلی نداری الان با این وجود میشه برام محاسبه کنی چندم میشه تخمک گذاری و از چندم میتونم اقدام کنم؟

ببخشید چون مجردم میپرسم.خب شما که نمیخوای جلوگیری کنی که الان دنبال تارریخی.برای اقدام که معذوریت ند ...

اخه عزیزم شوهرم پیشم نیس  کارش دوره میخام برم شهر دیگه که همسرم باشه میگم بدونم حداقل کی اقدام کنم که زودتر پا نشم برم خونه مادرشوهر

تو بعد از اینکه پریودت تموم شد شب در میون اقدام کن تا ۲۰ سیکلت خودتو درگیر حساب کتاب نکن

خوب اخه عزیزم شوهرم شهر دیگه سرکاره میخام برم اونجا خونه مادرشوهرم میخام حداقل مطمین باشم که الکی زود پانشم برم خونه مردم

خوب الان ببین عزیزم ماه پیش من دوروز تاخیر داشتم و ۲۵ام شدم.و پریودم برخلاف همیشه خیلی کم بود حجمش و ...

تقریبا ۸و۹ این ماه میتونی اقدام کنی ولی از قبل اقدام کن چون اسپرم ۵ روز زنده میمونه .خودم تا دو روز قبل تخمکگذاری اقدام داشتم و روز تخمکگذاری و تا یک هفته بعدشم اقدام نداشتم 

تقریبا ۸و۹ این ماه میتونی اقدام کنی ولی از قبل اقدام کن چون اسپرم ۵ روز زنده میمونه .خودم تا دو روز ...

باردار شدی عزیزم؟بعد چند بار اقدام باردار شدی شما؟

تقریبا ۸و۹ این ماه میتونی اقدام کنی ولی از قبل اقدام کن چون اسپرم ۵ روز زنده میمونه .خودم تا دو روز ...

مثلا پس میشه دیگه از ششم تا دوازده هم اقدام کنیم.