2777
2789

با بچم رفته بودم

بعد ۲تا خانوم فروشنده بودن، همش با بچم حرف میزدن، بعد گفتن چندسالته؟ بچت چند سالش؟

بعد ک گفتم گفتن چقد سنت کمه، چرا زود ازدواج کردی

منم گفتم یهویی شد دیگه

گفت اها یعنی عاشق هم بودین؟ گفتم نه

یهو خندیدم گفتم هنوزم عاشق هم نشدیم😐😂 بعد گفتم مصه اون داستانه ک میگه شما چطور پدر مادرتون باهم دوست بودن، پدر مادر من هنوز باهم دوست نشدن😑😂

.

من ب شوخی گفتم، درسته با عاشقی ازدواج نکردیم ‌ولی شوهرم مرد خیلی خوبیه🥲 الان ناراحتم چرا اینطور گفتم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه جزئیات زندگیتو برای دونفر غریبه گفتی؟😑😑😑

من رفتم کتابخونه برای پسرم لوازم تحریر بخزم فروشنده از پسرم ضرب پرسید گفتم لطفا نپرسید گفت نه جواب میده 

گفتم شما نه معلمش هستی نه والدینش اصلا ازش نپرسید 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

دیگه پیش هیچ غریبه ای الکی الکی زندگیتو نگو
چون خیلی ضربه میخوری از این رفتار اشتباه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خاسته با بچه سر صحبت باز کنه اشکالش چیه؟

میتونست احوالش و بپرسه یا اینکه کلاس چندمه  هرچند که پسرم گفت ۱۲ میشه 

اما

شاید بچه من یا یه بچه‌ی دیگه بلد نباشه چرا باید خجالت زده بشه؟!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

میتونست احوالش و بپرسه یا اینکه کلاس چندمه هرچند که پسرم گفت ۱۲ میشه اماشاید بچه من یا یه بچه‌ی دیگ ...

اهان نمیدونستم عزیزم فکرش نمیکردم بچه خجالت بکشه اگ جوابش نده 

اره درسته یه کم باید رفتارمون با بچه ها دقیق ترکنیم 

بچه م الرزی داره بش خوراکی تعارف میکنن نمیتونم بش بدم شکلات اینا بعد میگم حساسیت  داره اخم میکنن از بچه دوری میکنن فکرمیکنن دروع میگم

این همه جزئیات زندگیتو برای دونفر غریبه گفتی؟😑😑😑من رفتم کتابخونه برای پسرم لوازم تحریر بخزم فروشن ...

خب چیه مگه. آخه آدمای بدی بنظر نمیومدن. بعدم خانوم بودن خب ‌کسی نبود دیگه