2777
2789
عنوان

لطفا من راهنمایی کنین

29 بازدید | 5 پست

زنداداشم دیپلم با داداش من دکتره نامزدی کردن.هرچی گفتم بهم نمی‌خورید گوش نداد داداشم .به زنش گفتم هنوز عقد نکردید فکر کنید بهم نمی‌خورید برداشته ده تا اضافه کرده به داداشم گفته آنقدر ناراحتم دل خوش بود احترام ما و داداشم هم داره دیدم نه هنوز نیومده هی حرف میبره میاره

حتما با لهن بد گفتی ، بعد مدرکش رو میخاد چکار کنید اون میخاد با داداشت زندگی کنه .....

آخه این همه اختلاف از نظر خانواده هم اختلاف من خودم دکتری شیمی دارم ولی باز دلم خوش بود گفتم اخلاق داره آخه هنوز دو هفته بله گفتن چرا غیبت من پیش دادشم کرده ده تا هم روش گذاسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اخه تو به مدرکش چیکار داری؟

مگه داداشت با مدرک داره ازدواج میکنه؟مهم اینه زن داداشت آدم خوبی باشه و داداشت باهاش احساس خوشبختی کنه آخه مدرکش چی بدرد میخوره تو زندگی 

و اینکه حق داشته از دستت ناراحت باشه و گله کنه پیش شوهرش ولی اونم یکم زیاده روی کرده تو سعی کن به دل نگیری که کینه بشه