2777
2789
عنوان

از خودمون شروع کنیم

399 بازدید | 85 پست

ما کشور با فرهنگ و متمدنی هستیم یه کشور قدیمی ، پس چرا اینقدر می نالیم و ناراحتیم 

همه مشکلات که از سمت دولت نیست درسته یه سریاش هم از سمت اونه ولی به خودمون دقت کنیم خودمون مقصریم زیر این نظرسنجی دعوا نکنید.

آمریکا که عمرش از این سینی مسی خونه ماهم کمتره مردمش این طوری به جون هم نمی افتن بابا کن با شما تویه کشور زندگی میکنم❤️

مثل آدم ها متمدن بیان بگین ببینیم چه مشکلی هست که میتونیم خودمون برطرفش کنیم🤔

مثلا آلودگی هوا میتونیم درخت بکاریم تا بچه هامون ریه های سالم تری داشته باشن، حالا نمی تونی ولی میتونی که وقتی میخوای بری تا خونه فامیلمون که سرکوچه است با ماشین نری😐 یکم از دوچرخه و یا پیاده برو خب .

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بله
15
83%
خیر
3
16%

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقا همه چی تقصیر دولته ایرانی ها خیلی نجیب هستن که هنوز شرافتشون رو از دست ندادن مشکل آلودگی هوام با درخت کاری بی رویه نه تنها درست نمیشه بلکه بدترم میشه همون مردم آمریکا و کانادا سفید پوستها کافیه یک هزارم مشکلات ما رو داشته باشن اون موقع میفهمی چقد ما مردم صبور و بردباری هستیم برای همین حاکم های اونا از مردمشون میترسن و رفاه کاملی در اختیارشون میذارن لازم نیست انقد. ما مردم رو بکوبید

درسته ما همین الانم خیلی خیلی خیلی خیلی متمدنترین

و مردم آمریکا خیلی به جون هم میافتن و خیلیم دزدی میکنن و توی مترو دستشویی میکن و.... 

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

مشکلتون فقط فقط گرونیه و این مشکل مربوط به مسئولین هست

خب پس میتونیم دفعه بعد به نامزدی رای بدیم که دغده گرونی داشته باشه و البته راه حل اگر هم که اقای پزشکیان تونستن این مشکل رو حل کنن دوباره به ایشون رای میدیم اگر هم نه خب به یکی دیگه رای میدیم درسته؟

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

پس از کجا میدونی مردم امریکا به جون هم نمیافتن؟

خب شایدم بی افتن ولی میخواستم بگم که دعوا نکید باهم بچه ما عمرمون به ۱۰۰ سالم نمیرسه میحوایم کل عمرمون رو باهم بجنگیم اونم ما ایرانیا که زمانی خیلی باهم متحد بودیدم🥹

درسته ما همین الانم خیلی خیلی خیلی خیلی متمدنترینو مردم آمریکا خیلی به جون هم میافتن و خیلیم دزدی می ...

وایی این خیلی بده توی جاهای عمومی ...😔

خداروشکر که ما این طوری نیستیم