2777
2789
عنوان

بداخلاقی همسر

2174 بازدید | 27 پست

سلام.خانما من یه ماه دیگه زایمان میکنم چند وقته شوهرم خیلی بد شده اصلا انگار نه انگار بچه داره دنیا میاد نمیشه باهاش حرف زد کوچکترین چیزی رو هم که میگم فوری جبهه میگیره همه چی تا وقتی نرماله که من سکوت کنم نمیدونین چقدر با احتیاط رفتار میکنم که ناراحت نشه نمیتونم بپرسم کجا بودی دیر اومدی چه خبر.دیشبم دندون درد داشت منم از سر دلسوزی گفتم برو دکتر دخترم بابای مریض نمیخاد ها(به شوخی)اونم فوری عصبی شد گفت بگیر بخواب داد و بیداد و اشک منو در اورد اصلا انگار نه انگار من حاملم فک نمیکنه که بچه رو چقدر اذیت میکنه یه ساعت گریه کردم اما گرفت خوابید اصلا اعتنا نکرد حالا اگه اتفاقی بیوفته درو از جون منو میکشه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد ی مشغله ی فکری داره

یا از پدر شدن ترسیده

این چیزا طبیعی و میدونم چقدر برات سخت😢

اما زیاد باهاش کاری نداشته باش

بزار تو خودش باشه

الان تنهایی بیشترین محبتی که میتونی در حقش بکنی

مشکلات اقتصادی هم ک 😑

تو از اون بدتر باش !!! این سیستم خیلی رو شوهر من جواب میده.

مثلاً یه بار عصبانی بود و داد و بیداد میکرد منم تو آشپزخونه بودم،یهو یدونه لیوان محکم پرت کردم تو سینک صدامو بردم بالا گفتم کوروش من از تو خیلی عصبانی ترم بیخودی اینجا داد و بیداد نکن 😀

گفت خیله خب بابا چته اصلا من میرم بیرون !!!! کتشو برداشت رفت!

دخترم اومد گفت مامان خوب بیرونش کردی ها 😂 گفتم توام پاشو برو تو اتاقت در هم ببند فعلا بیرون نیا !!! خودمم یه لحظه باور کردم عصبانی ام 😂

شاید واسه بچس همسرت موافق بود یا ناخواسته شد

شدیدا بچه میخواست اونم دختر که دخترم هست اما نمیدونم چشه خیلی داره اذیت میکنه اونم ماه آخر که انقدر حساسه به خدا جرات ندارم حرف بزنم خیلی حواسم هست چون میدونم با کوچکترین حرف اشکمو در میاره به خدا اگه بابام بدونه.قبلا اینجوری نبود هر چی به زایمان نزدیکتر میشم بدتر میشه اصلا براش مهم نیست انقدر جوشم میده نمیگه رو بچه تاثیر میزاره

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
تو از اون بدتر باش !!! این سیستم خیلی رو شوهر من جواب میده. مثلاً یه بار عصبانی بود و داد و بیداد م ...

قبلا میکردم الان چون حاملم نمیخام زیاد عصبی بشم همون جوشم میده بسه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

هول برش داشته شاید از مسوولیت و اونچه که قراره پیش بیاد و شرایطی که باهاشون آشنا نیست میترسه 

باهاش کوتاه و جدی ولی ملایم حرف بزن بگو من حامله هستم نه تو ، و بهتره شرایط منو درک کنی و کمتر بداخلاقی کنی چون من از نازتو کشیدن و آسه برو آسه بیا خسته شدم مرد باش و تو ناز منو بکش تا تاج سرت کنم تازه بعد از این زایمان و بچه داری هست 

اما تو اگه منو سشارژ کنی منم انرژی میگیرم و همه چیو ادازه میکنم تو هم کمکم میکنی 

بعدم پاشو برو‌

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
شدیدا بچه میخواست اونم دختر که دخترم هست اما نمیدونم چشه خیلی داره اذیت میکنه اونم ماه آخر که انقدر ...

از کی اینحوری شده

اتفاقی افتاده تو زندگیتون

خیلی ببخشید تو ماه اخر رابطه داشتین یا دکترگفته خطرناکه

خدایاشکرت......منم مامان شدم