2777
2789

۲۱ روزه زایمان کردم 

یک ماه بیشتره که بابامو ندیدم دلم میخواد یه سر برم خونشون حداقل بچه منو ببینن

شوهرم سیسمونی گرون قیمت پدرم رو قبول کرد ولی نزاشت خود پدرم بیاد خونمون

دوشب پیش بهش گفتم دلم برا خانوادم تنگ شده میخوام برم ببینمشون اخه اون از روزی که زایمان کردم منو به زور میبرو خونه پدرش و اگه نمیرفتم خواهرا و مادرشو میاورد اینجا بعد گفت هر موقع خواستی بری برو و دیگه هم برنگرد و برو طلاقتو بگیر منم گفتم باشه و گفت تکلیف بچمو مشخص میکنم تو برو جدا شو منم تلفن رو قطع کردم ولی نرفتم خونه پدرم تقریبا همسایه ایم حالا ازش خبر ندارم فقط میدونم دیشب خونه خواهرش خوابیده 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش این دلتنگی رو قبل بچه دار شدن داشتی نه الان گ غیر مستقیم تهدید کنه ک بچه و..

ولی ب نظرم برو  

برو هیچ چیزی ارزش دوری از پدر و ندارع

بچه هم برای شما هست برو نشون بده نمیترسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا گفته نرو خونه پدرت؟و چرا باباتو راه نداد؟

چون پارسال بابام میخواست طلاقمو ازش بگیره

کاش این دلتنگی رو قبل بچه دار شدن داشتی نه الان گ غیر مستقیم تهدید کنه ک بچه و..ولی ب نظرم برو برو ...

به خونمون دوربین وصل کرده میترسم برم