2777
2789

همیشه گوش نداده نخونده بلاکم میکنه هزار بار رفتم سمتش و هر هزاربار پس زده شدم با خط های مختلف دوسش داشتم با یک نفر مشورت کردم گفتن مردا وقتی نمیخوان ینی نمیخوان مردا عین زنا پیچیده نیستن،،،خیلی دلمو شکست خیلی حرفای بدی بهم زد امروز از یه بنده خدایی شنیدم قراره بره مکه طلبیده شده مگه نباید دلشو صاف کنه بره پس اون همه که منو خرد کرد حرفای بد زد چیشد پس عدالت کجاس من فقط بهش گفتم هیچ جای دنیا دختری که ۱۵سال ازت کوچیکتره و دختر خونست و تویی که دوبار ازدواج ناموفق داشتی رو نمیپسنده مگه بخاطر پول و موقعیت که ولی من هم موقعیتشو داشتم هم پولشو

من که نبخشیدمش نفرینشم نکردم میره خونه خدا واگذارش میکنم به همون خدا 

بیخیال از هر خیال🌱

باهم رابطه ای داشتین یا فقط تو دوستش داشتی یه طرفه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره،اینهمه بالا بالایی دزد داریم که همه مکه و کربلا رفتن،پول داشته باشی میری ربطی نداره به پاک بودن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من یه طرفه دوسش داشتم گفتن برو بگو شرمنده دلت نشی گفتم شرمنده تر شدم

خب پس حق اعتراض نداری

ماها نسبت ب کسایی که دوستمون دارن ولی دوسشون نداریم مسیولیتی نداریم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم ازدواج زوری نیست که. خیلی حق به جانب و غ منطقی داری حرف میزنی تازه هیچی نشده منتم سرش گذاشتی

من میدونستم به ازدواج ختم نمیشه فقط میدونم که نباید انقدر تند برخورد میکرد

بیخیال از هر خیال🌱

من میدونستم به ازدواج ختم نمیشه فقط میدونم که نباید انقدر تند برخورد میکرد

خب تند برخورد کرده دلبسته اش نشی

امیدوارت میکرد یا مهربون میگفت نه

که باز بری سمتش

سواستفاده میکرد ازت خوب بود؟؟

اقااا من نمی فهمم مگه علاقه داشتن زورکیه!

مگه باید حتما دوستت داشته باشه چون تو دوستش داشتی

سرش منتم گذاشتی گفتی اره جز من هیچکی نمیخوادت! اصلا طرف سمندون! زامبی! هرچی! مثل هر انسان دیگه ای حق انتخاب داره. انتخابش شما نیستی. هزاربار براش مزاحمت ایجاد کردی نفرینش هم می کنی؟!

یه چیزایی رو من حس می کنم باید تو مهد کودک یه عده یاد می گرفتن. یاد نگرفته وارد بزرگسالی شدن!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من که نگفتم بیاد بگیرتم عقدم کنه زنش بشم و ازش بچه دار بشم فقط میتونست بهتر برخورد کنه له نکنه

وقتی یه دختر خوپش میره سمت پسر باید انتظار هر برخوردیشو داشته باشه

برا همین زنا خاستگاری مردا نمیرن