2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظره خودت با کسی که توی ذهن بچت تروما ایجاد کرده باید چه رفتاری کنی؟ 

جرش بده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

زده؟یعنی چی ؟اصلا حق چنین کاری نداره بنظرم فردا برو مدرسه که دیگه تکرار نکنه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

چطور زده؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

الان که بچه ها همه زبون دار شدن . 

خواهر من مدرسه هستن اگه معلم دوستاشو دعوا کنه دوستاش به معلمه میگن به چه حقی دعوامون میکنی میریم به مدیر میگیم شما اجازه ندارین اینکارو کنید .

به بچت بگو خودش با معلم صحبت کنه با چند تا دوستاش همدست بشن .

چون هرچی شما بگی باز با بچه ی شما لج میشه بیشتر بچه باید خودش زبون دار باشه دفاع کنه معلم اجازه نداشته باشه چیزی بگخ

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اره همین الان دخترم از مدرسه اومده میگه معلم با خط کش کشیده زده رو باسنم

غلط کرده فردا برو مدرسه دهنشو سرویس کن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
والا اگه من بودم که تو همون مدرسه سقف کلاس رو سرش خراب میکردم

انشالله فردا 

منظورم اینه برم دفتر چجوری حرف بزنم مدیر حق رو بهش نده

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
انشالله فردا منظورم اینه برم دفتر چجوری حرف بزنم مدیر حق رو بهش نده

مدیر گوه میخوره حق بهش بده بش بگو‌ من با باباش از گل کمتر ب بچمون نمی‌گیم این خانوم با چه اجازه ای بچمو زده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️