2777
2789
عنوان

Hpv دارم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اززائده نمونه بگیرن ببینی چ تایپیه

برا من خیلی خیلی خیلی ریزه در حد لمس میگم شاید اصلا زایده هم نباشه اما برا اون 2 تا برجسته هست اونم دکتر برو نیست کلا خیلی اطلاعاتش سطح پایینه

موقعی ک متوجه چنین چیزی میشید 

اولین کاری ک نیکنید فهمیدن تایپتون هست

ک بفهمید چ تایپی رو دارید

و مهم ترینش مهمممممم ترینش حفظ خونسردیه

میگید چطوری ممکنه ادم باهمچین چیزی درگیر بشه و خونسرد باشه بایدبهتون بگم ک اولین راه درمانی با تاثیر ۷۰ درثدی ریلکسیشن و دوری از استرسه

این بیماری رابطه مستقیمی باسیستم ایمنی بدنتون داره

و استرس ب شدت سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

-باید دنبال چیزایی بگردید ک سیستم ایمنیتون رو قوی کنه:

*قرص پاورفیت

*قرص هگزایم

*ول وومن

*قرص امگا۳+ویتامین ای +ویتامین دی+ویتامین سی

*خوردن ی حبه سیر ناشتا

*خوردن بره موم

*خوردن گرده گل 

*ژل رویال

*آب فراوون

*میوه و سبزی فراوون

*کم خوردن گوشت مخصوصا گوشت های سرد مث گوشت گوساله

*حذف کامل شیرینی جات و قند مصنوعی(گویا تغذیه این زایده ها قند هست پس تا وقتی مصرف قند مصنوعی دارید شرایط رشد و تکثیرشون مهیاس)

*کم کردن مصرف فست فود و غذاهای سرخ کردنی

*کم کردن مصرف لبنیات

*خوردن دمنوش چای سبز چای کوهی اویشن پونه هفته ای دوسه بار

واکسن ک ۶ تومنه تو بازار ده پونزده

از کجا میدونی... وقتی رفتم برا پسرم ثبت نام کنم هلال احمر گفتن طول میکشه شش تومنه... رفتم بازار سیاه شیراز گفت بین ده تا پونزده روش حساب کن... چرا چیزی که نمیدونیهذحرف الکی فقط میزنی 

عزیزم ایشون اطلاعاتشون غلطهدوست خودم پارسال گارداسیل ۴ گانه گرف ۲۲۰۰اول باید اگ زایده هس رفع شه بعد ...

ممنون عزیزم فقط ایرانی میگن به درد نمیخوره منم پول خارجب ندارم به نظرت ایرانی به درد بخور هست

دوستتون هم بعد اینکه hpv گرفته واکسن ردن؟ 

موقعی ک متوجه چنین چیزی میشید اولین کاری ک نیکنید فهمیدن تایپتون هستک بفهمید چ تایپی رو داریدو مهم ت ...

ممنون عزیزم از واکسنش هم اگه اطلاعی دارید بگید ممنون

از کجا میدونی... وقتی رفتم برا پسرم ثبت نام کنم هلال احمر گفتن طول میکشه شش تومنه... رفتم بازار سیاه ...

من نمیدونم؟من خودم برادوستم رفتم ازقشم‌گرفتم عزیزم

احتمالا سه تا دز رو گفتن؟