الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه جوابشونو میدادم، نمیزاشتم هیچکدومشون بهم حرف بزنه، یسری مدیر مدرسمون به مامانم گفت دخترت خیلی مودبانه بی احترامی میکنه، مامانم گفت کاری به مهان نداشته باشید بهتون بی احترامی نمیکنه، حتما مشکل از خودتونه.
معلم کلاس سوم چند رشته سیم بهم بافته بود و سر هر چیز الکی تنبیهمون میکرد همیشه منو میزد ،،، بعد جرعت هم نداشتم تو خونه بگم چون اگه میگفتم تو خونه هم تنبیه میشدم که حتما درس نمیخونی و درست خوب نیست که کتک میخوری
دم پسر عموم گرم ۳۵ سالشه و زن و بچه داره چندوقت پیش معلم راهنماییشون که کتکش زده بود رو تو خیابون دید تا میخورد کتکش زد اومده بودن از زیر دستش کشیده بودن بیرون بهش گفته بود مرتیکه آشغال مگه مرض داشتی اینقدر بچه ها رو میزدی میکشمت همینجا😄😄 بگو گ...خوردم غلط کردم تا ولت کنم😁😁😅😅
من چون خیلی شلوغ بودم تو مدرسه اذیت میکردم همه رو😑 ،همیشه شلوغی میکردم فقط دوران ابتدایی یه خاطره بدی دارم از معلم، که میخواست منو به زور ببره پیش مدیر با یه وضعی! یه بچه ۸,۹ساله رو!