2777
2789
چقدر جدیدا اسم عمل ها مثل کافی شاپ ها اسم های عجیب غریبی پیدا کردن بلفاراپلاسی بلابیاپلاسی ماموپلاسی ...

اره،من خیلی وقته رو مخم رفته ،تصمیم دارم انجام بدم،بخاطر اینکه بعد از زایمان دومم یکی  از بخیه هام  از بیرون باز شد ونرفتم ترمیم.

مربوط به ناحیه ی پرینه هست،همون ناحیه که موقع زایمان طبیعی پاره ودوخته میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،من خیلی وقته رو مخم رفته ،تصمیم دارم انجام بدم،بخاطر اینکه بعد از زایمان دومم یکی از بخیه هام ...

اها اونو میگی 

حتما عمل کن بعضی دکتر ها میگن لیزر ولی برگشت داره هزینه زیادی داره 

عملشم خیلییی سخت نیست بعد عملم میتونی راحت بری خونه 

اگه میخوای برای پرینورافی پیش دکتر خوب بری برو پیش دکتر فاطمه نادری پور خواهرم برای لابیاپلاستی رفته بود پیش دکتر نادری پور توی جردن. از کارش راضیه و الان مشکلی نداره

من خواهرم برای معاینه رفته بود پیشه دکتر محبوبه ماموریان اصفهانی و ایشون توصیه کردن که عمل پرینورافی انجان بدن 

عمل خواهرم برای جنبه درمانی داشت توصیه میکنم اگه تهرانید برید پیشه دکتر ماموریان اینم ادرس مطبشونه تهران، بلوار میرداماد، میدان مادر، خیابان شاه نظری، خیابان دوم، پلاک۶

خواهره من بخاطره زایمان طبیعی دچار گشادی واژن شده بود و رفت پیشه خانم دکتر مرجان راجی ایشون بهش عمل پرینورافی رو پیشنهاد دادن و خواهرم رو عمل کردند الان خواهرم اصلا درد نداره و حالش خیلی خوبه و دکترشو به همه توصیه میکنه