2777
2789

اول بگید چ حسی پیدا می‌کنید 

توروخدا نگید برامون مهم نیس و فلان 😐💔

و آیا پیام میدین بپرسین ازش 

سیل عظیمی از افرادی ک قراره بگن وای مگه بیکاری خودتو خرد نکن و فلان میان  ولی توروخدا ی لحظه تصور کنید 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدیداااا کنجکاو میشم

جدی میگی یا  داری اذیتم میکنی؟:)

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بستگی داره کی باشه اونوقته ک مشخص میشه برام مهمه یا ن

دوست 

ولی نه صمیمی 

منم بلاکش میکنم خودمو هم میزنم به بی‌خیالی تا خودش سر حرف باز کنه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من خودم دیروز یکیو بلاک کردم😁

میشه بگی دلیلش چی بود؟

من دیدم خیلیم تعجب کردم و ناراحت شدم بهشم گفتم ولی اون پاچه منو گرفت. یه گاو عوضی بود ک ظرفیت محبت نداشت. هر جا هست لعنت ب دل سیاهش

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نه بابا جدیچرا باید اذیت کنم اخه دختر

پس پیام میدم ازش بپرسم 

چون دلم داره میترکه 

خیلی دختر مهربونی بود چیشد آخه یهویی