2777
2789
عنوان

تعداد خواستگار

347 بازدید | 26 پست

من تابحال خواستگار نداشتم سی و پنج سالم هست دانشگاه خوب رفتم کار کردم و خانواده خوب دارم اما آنچنان زیبا نیستم دیروز یه پسری که گاهی بهم پیام میده ازم پرسید همه خواستگاران رد میکنی ها خیلی خواستگار داری؟دیگه من رفتم تو فکر خیلی دلم شکست آخه چرا این سوالا رو میپرسن چرا همه فکر میکنن هر کس متاهله حتما چیز متفاوتی داره چرا فکر میکنم ارزش دختر به تعداد خواستگارشه چرا فکر میکنن خوبا ازدواج کردن و مجرد بدن که موندن چرا فکر نمیکنن انتخاب پسرها که خوب نیست مگه پسرها بهترینها رو انتخاب میکنن بعد من چون دروغ نمی‌گم از اینکه به دروغ بگم آره مورد داشتم خیلی حالم بد میشه

انشالله ی مورد مناسب عزیزم

به تعداد نیست که، یدونه باشه ولی خوب باشه کافیه واقعا

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت.خودتو آزار نده...ازدواج دیر زود مهم نیست.مهم انتخاب آدم درسته.انشالله یه آدم درست سر راهت قرار بگیره....خیلی از آقایون هم چون شما نقصی نداری شاید نمیان جلو....خودشون پایین میدونن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
واقعا همش تو فکرم نمیدونم چیکار کنم چه قدر خدا رو صدا کنم

منم تو ظاهر شادم و بیخیال

ولی میبینم همه ازدواج کردن و من نتونستم واقعا ناراحت میشم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

همیشه مردم یه حرفی دارن بزنن

من الان ازدواج کزدم و شوهرم خواستگار سومم بود هرکی میشماسه منو میرسع میگه حالا صبر میکردی شاید کیس بهتر میومد همون اول قبول کردی

یکی میاد میگه کاش تا قبل اینکه وارد کارت نشدی قبول نمیکردی بری وارد کار بشی دکتر و جراح و فلان یهو درخواست میدادن😑

میخوام بگم هرکاری کنی یه نفر هست دهنشو باز کنه چرت بگع بیخیالش شو زندگیتو بکن

خدا برای همه بنده هاش خیر میخواد مطمئن باش هنوز زمانش نزسیده