2777
2789
عنوان

درد سینه

118 بازدید | 16 پست

خانما چرا تا دستم میخوره ب سینه هام یا نوک سینه هام دردم. یا سینه هام.خودشون یهو تیر میکشن درد میان میگرع  چند روز دیگ قرار پریود شم برا اون ب نظرتون یا مشکلی هست پیگیری کنم

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
اگ متاهل هستین یاباردارید یا این درد طبیعیه منم نزدیک ب پریودم سینه درد دارم

متاهلم عزیزمم اقدامم. هستم ولی دلخوش ندارم باردار باشم چشم اب نمیخوره ترسیدم کفتم شاید مشکلی پیش نیاد از بس اتفاق سر ادم می افته می ترسم دیگ

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم عزیزمم اقدامم. هستم ولی دلخوش ندارم باردار باشم چشم اب نمیخوره ترسیدم کفتم شاید مشکلی پیش نیا ...

احتمال بارداریت بالاست منم سرهمین بارداریم ازسینه دردم متوجه شدم خیلی دردمیکردانشاالله ک بارداری 

متاهلم عزیزمم اقدامم. هستم ولی دلخوش ندارم باردار باشم چشم اب نمیخوره ترسیدم کفتم شاید مشکلی پیش نیا ...

چند وقته اقدامی؟

تنبلی نداری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

احتمال بارداریت بالاست منم سرهمین بارداریم ازسینه دردم متوجه شدم خیلی دردمیکردانشاالله ک بارداری

ممنوم بخدا ایقد هرماه فکر میکردم نبوده دیگ سردم هرچی خدا بخاد

چند وقته اقدامی؟تنبلی نداری؟

نع عزیزم تنبلی ندارم هفت ماه ولی ی التهاب یک سانتی تو لوله دارم 

حسم میگ بارداری انشاالله ب حق پنج تن بیای وبگی بارداربودی

الهی الهی بخدا ی گوسفند نذر کردم خدا از دهنت بشنوه انشالله ب حق همون پنچ تن هزچی شما میخایید بتون بده😘

الهی الهی بخدا ی گوسفند نذر کردم خدا از دهنت بشنوه انشالله ب حق همون پنچ تن هزچی شما میخایید بتون بد ...

ان شاالله که بارداری

جراحی انجام ندادی برای انسداد لوله؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

الهی الهی بخدا ی گوسفند نذر کردم خدا از دهنت بشنوه انشالله ب حق همون پنچ تن هزچی شما میخایید بتون بد ...

قربونت عزیزم خدا وقتی ک فکرشونمیکنی بهت میده نذرت قبول باسه عزیزم