khorshiiid___ مدیر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1675 عنوان پسرا جواب بدید | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست فقط پسرا جواب بدندختری با نقص بدنی براتون تحریک آمیز هست برای ازدواج؟ مثلا اگه موقع راه رفتن لنگ بزنه و کج وایسه یا مثلا دستش مشکلی داشته باشه یا سوختگی یک ناحیه از پوست داشته باشه, از این موارد 1403/11/01 | 04:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ommma عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 589 آخه دختر خوب این چه سوالیه میپرسی یکم رو اعتماد به نفست کار کن بخدا این پسرا همچنین مالی هم نیستنا م ... چرا اینطور حرف میزنین دل کسی نشکونین لطفا
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2755 فکر کنید میخواید با کسی ازدواج کنید موقع راه رفتن میلنگه این دختر برای رابطه جنسی براتون تحریک آمیزه ... آخه قشنگم لطفا اینارو پرروشون نکن مردی عاشقت باشه تو هر عیبی داشته باشی دوستت داره از همه لحاظ اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2755 چرا اینطور حرف میزنین دل کسی نشکونین لطفا شما چرا به خودت میگیری؟ اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
ommma عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 589 آخه قشنگم لطفا اینارو پرروشون نکن مردی عاشقت باشه تو هر عیبی داشته باشی دوستت داره از همه لحاظ حرفتون کاملا درسته
khorshiiid___ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1675 آخه قشنگم لطفا اینارو پرروشون نکن مردی عاشقت باشه تو هر عیبی داشته باشی دوستت داره از همه لحاظ میدونم گلم میخواستم مطمئن شماینم سوال من نیست ، یکی خواست اینجا سؤالش رو بپرسم
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2755 خب پسرم دارین میگین پسرای سایت فلانن مگه شما به خودتون شک دارین؟ بله من زیاد دیدم این پسرای سایت که خاله زنک باشن که به منه زن متاهل درخواست میدن اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
khorshiiid___ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1675 نمیشه با عمل درست کرد ؟ نمیدونم عزیزم دختره خودم نیستم
ommma عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 589 مگه شما به خودتون شک دارین؟ بله من زیاد دیدم این پسرای سایت که خاله زنک باشن که به منه زن متاهل درخ ... شک ندارم نگین من به کسی تا حالا درخواست دوستی ندادم فقط برای سرگرمی عضو هستم
سومااا عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 176 مگه شما به خودتون شک دارین؟ بله من زیاد دیدم این پسرای سایت که خاله زنک باشن که به منه زن متاهل درخ ... من چند روز پیش با نگرانی تاپیک زدم ک بچم تشنج کرده و بیمارستان بستریه و سوالمو پرسیدم بعد دوتا مرد بهم درخواست دادن
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2755 شک ندارم نگین من به کسی تا حالا درخواست دوستی ندادم فقط برای سرگرمی عضو هستم پس من منظورم شما نیستین یا نه نگفتم شما درخواست دادین یا ندادین دارم راجع به بقیه پسرا های اینجا صحبت میکنم اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2755 من چند روز پیش با نگرانی تاپیک زدم ک بچم تشنج کرده و بیمارستان بستریه و سوالمو پرسیدم بعد دوتا مرد ب ... خجالت آوره واقعا اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
roya120ترکیده عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 5990 من دخترم ولي ياد يه فيلمي افتادم اينجا بدون من نگار جواهريان همين مشكلو داره پارسا پيروزفر عاشقش ميشه قشنگ بود فيلمش زمانی که دنبال عشق نبودم با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2755 من دخترم ولي ياد يه فيلمي افتادم اينجا بدون من نگار جواهريان همين مشكلو داره پارسا پيروزفر عاشقش ميش ... آدم که عاشق باشه رو همه ی عیب ها چشم میبنده اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰