2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست
فکر کنید میخواید با کسی ازدواج کنید موقع راه رفتن میلنگه این دختر برای رابطه جنسی براتون تحریک آمیزه ...

آخه قشنگم‌ لطفا اینارو پرروشون نکن مردی عاشقت باشه تو هر عیبی داشته باشی دوستت داره از همه لحاظ 

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه قشنگم‌ لطفا اینارو پرروشون نکن مردی عاشقت باشه تو هر عیبی داشته باشی دوستت داره از همه لحاظ

میدونم گلم میخواستم مطمئن شم

اینم سوال من نیست ، یکی خواست اینجا سؤالش رو بپرسم

مگه شما به خودتون شک دارین؟ بله من زیاد دیدم این پسرای سایت که خاله زنک باشن که به منه زن متاهل درخ ...

شک ندارم نگین   من به کسی تا حالا درخواست دوستی ندادم فقط برای سرگرمی عضو هستم  

مگه شما به خودتون شک دارین؟ بله من زیاد دیدم این پسرای سایت که خاله زنک باشن که به منه زن متاهل درخ ...

من چند روز پیش با نگرانی تاپیک زدم ک بچم تشنج کرده و بیمارستان بستریه و سوالمو پرسیدم بعد دوتا مرد بهم درخواست دادن

شک ندارم نگین من به کسی تا حالا درخواست دوستی ندادم فقط برای سرگرمی عضو هستم

پس من منظورم شما نیستین یا نه نگفتم شما درخواست دادین یا ندادین دارم راجع به بقیه پسرا های اینجا صحبت میکنم

من دخترم ولي ياد يه فيلمي افتادم اينجا بدون من 

نگار جواهريان همين مشكلو داره پارسا پيروزفر عاشقش ميشه 

قشنگ بود فيلمش

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

من دخترم ولي ياد يه فيلمي افتادم اينجا بدون من نگار جواهريان همين مشكلو داره پارسا پيروزفر عاشقش ميش ...

آدم که عاشق باشه رو همه ی عیب ها چشم‌ میبنده