2777
2789
عنوان

نمیدونم رل بزنم یا نه

186 بازدید | 23 پست

سلام بچها من یکیو دوس داشتم قبلا البته هنوزم دارم ولی خب بخاطر یه سری کاراش دیگه تصمیم گرفتم ترکش کنم چون خیلی منو اذیت میکرد بعد الان یه پیشنهاد دارم طرف خیلی آدم حسابیه اما شک دارم برای ازدواج منو بخاد یا نه 

همش میگه دوس دارم خوب باشیم باهمو تا ابد برا هم ولی من اصلا دوسش ندارم.. راستش میخام یجورایی خودمو قانع کنم ولی تو دو راهیم اگه قصدش بد باشه چی اگه دوباره شکست بخورم چی بنظرتون باهاش ادامه بدم یا نه اینم بگم هر حرف احساسی میزنه من فقط بحث عوض میکنم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا و ابدا تا وقتی کامل لون شخص قبلی رو فراموش نکردی با کسی وارد رابطه نشو ، یعنی حتی کوچیک ترین شکی هم برات نمونه طوری که دیگه حتی بهش فکرم نکنی وگرنه هم به طرف مقابل داری ظلم میکنی هم خودت دائما عذاب میکشی

نه نه نه

از چیزایی که گفتم میتونی بفهمی قصدش چیه؟ بابا بخدا من از رل زدن خوشم نمیاد دلم میخاد رابطم پوچ و بی هدف نباشه دلم میخاد ازدواج کنم ولی بعید میدونم ایشون همچین فکری داشته باشه

اگه دوسش نداری و امادگی رابطه رو نداری که قطعا ردش کن

ولی اگه توم بهش تمایل داری وامادگی رابطه ی جدیدو داری چندماهی همو بشناسین بعد متوجه میشی قصدش ازدواج هست یانه

به نظرم باهاش حضوری برو صحبت کن و بهش بگو بگو دنبال رابطه هدف داری و اگر بخوای باهاش بری تو رابطه یکی از اعضای خانوادتو در جریان میذاری اگر گفت نه حالا اول باهم اشنا بشیم بعدبه خانواده معرفی کن اینا قیدشو بزن