2777
2789
من ردمی ۱۰ دارم خواهرم۱۲ خییییلی شبیه همن شاید بتونم کمکت کنم

چطوره ردمی ۱۰؟؟ بابا ک داره خیلی هنگ می‌کنه 

من خیر سرم ی گوشی قسطی برداشتم ردمی دوازده همه چیش خوبه هاااا ولی داغ می‌کنه اونم فقط وقت هایی ک میزنم تو شارژ و میرم تو اینستا فقط همین وقتا میخواستم ببینم کسایی ک ردمی دوازده هم گوشی سونی مثل من داغ می‌کنه یا گوشی من خرابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ نمیکنه؟؟؟ من دارم وقتی میزنم تو شارژ و وقتی میرم اینستا خیلی داغ می‌کنه

بله خیلی داغ میشه 

اتفاقا همین دیروز در حدی داغ کرد ترسیدم تو دستم آتیش بگیره بعد کاور پشتو در ر آوردم هوا بخوره خودشم اخطار داد برنامه ها از کار افتادن تا دوسه دقیقه 

چطوره ردمی ۱۰؟؟ بابا ک داره خیلی هنگ می‌کنه من خیر سرم ی گوشی قسطی برداشتم ردمی دوازده همه چیش خوبه ...

من که راضیم اصلا هم هنگ نمیکنه فقط وقتی دخترم زمان طولانی ماینکرافت بازی میکنه داغ میکنه

خواهرم هم راضیه کامپیوترش خراب شده این ترم تمام پروژه‌های دانشگاهش رو با این گوشی انجام داده. 

تا جایی که میدونم داغ نکرده

بله خیلی داغ میشه اتفاقا همین دیروز در حدی داغ کرد ترسیدم تو دستم آتیش بگیره بعد کاور پشتو در ر آورد ...

پس خدارو شکر مشکل داغ کردنش نبود فقط از این ترسیدم ک فقط مال من داغ می‌کنه دیگه خیالم راحت شد 😂😐

پس خدارو شکر مشکل داغ کردنش نبود فقط از این ترسیدم ک فقط مال من داغ می‌کنه دیگه خیالم راحت شد 😂😐

خیالت راحت برا منم داغ می‌کنه مخصوصاً وقتی میرم اینستاگردی که تو گفتی 

آسوده بخواب مشکل از گوشیت نیست 😂