2777
2789

امروز یه تاپیک دیدم که دختره نوشته بود برادرم میخواد با خانم مطلقه ازدواج کنه و خونه به نامش بزنه و براش هدیه های گرون قیمت بخره

و مثلا نگران برادرش بود اما من خندم گرفت چون  حسادت داشت این خانم و خفه میکرد و به احتمال زیاد شوهرش همچین کارایی براش نکرده و این خانم نمیتونه ببینه 

نمیدونم چرا بعضی خانمها آنقدر حسود و ذلیل هستن 

منم چندتا برادر دارم و اتفاقا از خدامه عاشق بشن و زندگیشونو ببخشن به همسرشون ، چی از این زیباتر؟؟!

چرا حسادت میکنید ؟باور کنید به اندازه قلبتون خدا بهتون میبخشه ، به اندازه نییتون 

با حسادت خودتون ذلیل و حقیر میشید و نشون میدید چقدر کوچیک هستید 

اون خانم هم مطمعینم خدا به قلب بزرگش نگاه کرد و این پسر و سر راهش قرار داد تا بهش عشق بورزه

و خواهر این پسر هم خدا قطعا از قلب و دل سیاه و کوچیکش خبر داشته که حسرت این چیزا رو به دلش گذاشته تا از حسادت سکته کنه .

اگر برادرتون سرتا پای یه دخترو هم طلا گرفت حسادت نکنید اجازه بدید خدا ببینه قلب شمارو و به اندازه ی قلبتون به شما ببخشه

نماز و روزه و ظاهر و شعار ملاک خوشبختی نیست 

اگر میخواهید خوشبخت بشید به دنیا و به خدا قلب بزرگ ببخشید .

من چند بار نوشتم دمش گرم زن زندگی باشه بیشتر از اینا حقشه دو ساعت داشتم از مطلقه ها دفاع میکردم بروصفحات نود رو بخون خودم گفتم ک منم نامزدم خونه زده به نامم و ما مشکلی نداریم چون ما ملک میزینم به جای مهریه 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.