2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن تعبیرش فلانه و بهمانه

من خودم یه مدت این خواب رو میدیدم که همه اش دندونم میفتاد یا شل میشد یا ... 

هیچ اتفاقی هم نیفتاد خداروشکر 

تو فکرش نرو

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

صدقه بده انشالله چیزی نیست

امام صادق میگه ۹۰ درصد خوابامون غیر قابل تعبیرن و اثر کارا و اتفاقات و افکار روزانه ما هستن

فقط ۱۰ درصد تعبیر میشن که اونم شرایط داره و علکی نیست

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🩵🦋🩵درخواست دوستی ندید...مرسی🦋

بخدا چشام چارتا شد

صدقه بده 

ان شاءالله چیزی نیست و خیره 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
دندون جلو یا عقب؟

دندونای جلو همینا که پیدان اسماشون انقد ترسیدم یادم رفته همینا که می‌خندیم پیدا میشن 🥲😂🖤

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

از طرفی هم تعبیر خوابم شرایط خودش رو داره

زمان و روز خودش

بعضی روز ها یا تایم ها اصلا تعبیر نمیشه 

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
روزمین میفتن خاکی شدن؟

نه نمیدونم خواب اولم دندونام شل شده بودن دست میزدم بهشون میوفتادن ولی انگار تو خونه بودم خاک و اینا نبود خواب دیشبمم دیدم که یکی از دندونام هی داره زرد میشه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
دندونای جلو همینا که پیدان اسماشون انقد ترسیدم یادم رفته همینا که می‌خندیم پیدا میشن 🥲😂🖤

انشاالله خیره عزیزم من شنیدم شکستن دندون بده و گرنه اینکه میگی بد نیست خیره گلم❤️🌻

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍