یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی چی فازش چیه؟؟ خب زمین لرزه ست مگه ما میتونیم توش دخالتی داشته باشیم
صد در صد که نه ولی بعضیا اطلاعتشون از نظر جغرافیایی از منو شما بیشتره گفتم شاید بدونن این چهار ریشتریای پشت هم معنیش خالی شدن انرژیه و خوبه یا نه ...وگرنه خودمم میدونم زمین لرزس😊
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
ولش کن بیخیال باش استرس بیشتر از خود زلزله آدمو میکشه چیکار میشه کرد هیچی اگه بیشتر بهش فکر کنی یا مدام تو این سایتا دنبال زلزله بگردی بیشتر استرس میگیری زلزله که قابل پیش بینی نیست بهتره بیخیال باشی توکلت به خدا باشه یه مدت داعش تو جون مردم ترس انداخت الانم زلزله، زلزله همیشه بوده و هست حالا کم و زیاد داره ولی بهتره بیخیال باشیم وگرنه اعصاب آدم خورد میشه با استرس
ولش کن بیخیال باش استرس بیشتر از خود زلزله آدمو میکشه چیکار میشه کرد هیچی اگه بیشتر بهش فکر کنی یا م ...
من غلط بکنم همش بیام تو این سایت والا بخدا😂 از داعش که اصلا نمیترسیدم خدایی از زلزله هم همون اولاش الان دیگه زندگیمو میکنم بیخیال چ میشه کرد...یه مدت بچه دزدی باب بود الانم زلزله از گرونیم که نگم...کی میخواد کشورمون رنگ ارامش ببینه خدا میدونه ...
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂