2777
2789
بله اصلا احساس گرسنگی ندارم وقتیم چیزی میخورم همش میاد بالا و معذرت میخوام آروق میزنم گاهی وقتا میگم ...

منم امشب هرچی سعی کردم بالا بیارم نشد

خیلی حال بدیه😔

دکتر چه داروهایی بهتون داده

منم امشب هرچی سعی کردم بالا بیارم نشدخیلی حال بدیه😔دکتر چه داروهایی بهتون داده

خیلی بده واقعا هیچ لذتی از خوردن ندارم 

بالاتر گفتم داروهارو ولی دکتر گفت اگه اینایی که میگم و رعایت نکنی اصلا خوب نمیشی 

بعد غذا به هیچ عنوان نه دراز میکشی نه میخوابی 

بعد غذا تا دو ساعت اصلا لب به نوشیدنی نمیزنی 

نوشابه و چیزای ترش و چرب اصلا نمیخوری 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده واقعا هیچ لذتی از خوردن ندارم بالاتر گفتم داروهارو ولی دکتر گفت اگه اینایی که میگم و رعایت ...

خیلی خیلی باید به بهداشتت برسی بشقاب و قاشقت قبل استفاده بشوری تا میکروب نداشته باشه چیزی رو نشسته نمیخوری 

غذای بیرون و فست فود مطلقا ممنوع

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
یه سوال دیگهاندوسکوپی تو مطب انجام میشه یا بیمارستان؟

هر دو 

تو بیمارستان دولتی فکر کنم ۳۰۰ اینا باشه 

تو مطب دکتر ،شخصی، با بی حسی ۲/۵ تا ۳  با بیهوشی ۳ تا ۳/۵ میلیون 

هر دو تو بیمارستان دولتی فکر کنم ۳۰۰ اینا باشه تو مطب دکتر ،شخصی، با بی حسی ۲/۵ تا ۳ با بیهوشی ۳ تا ...

البته اگه بیمه خوب داشته باشی شخصی هم فکر کنم ۱ تا ۱/۵ میلون بشه قبل وقت گرفتن از منشی بپرسی میگه

مطب چقدر زیادممنون عزیزم از راهنماییتون

بله مطب یکم گرونه 

خواهش میکنم گلم ولی حتما پیگیر باش اگه درمان نکنی اسید معدت باعث زخم میشه 

انشالله که خوب بشی