2777
2789

لطفا هر کس اومد سرزنشم نکنه خواهش میکنم دلم خیلی گرفته دیگه شمانمک روزخمم نپاشین.من حدودا ۱۱ماه جداشدم بدون هیچ پس اندازی وکاری توخونه کلنگی ساکن شدم با۵تابچه وسیله زندگی ناچیز دارم ولی فکر میکردم میتونم اینطور زندگی کنم ولی الان بریدم دیگه نمیتونم تواین زمستون بدون ابگرمکن دارم سر میکنم .بدون تلوزیون یخچال ندارم و...الان یهو فکر ماه رمضان افتاد توسرم چطور بااین وضع خرابم بچهام روزه بگیرن چی بدم بهشون جون وقوت روزه داری داشته باشن .اخه خدایا حکمتت وشکر اخه چرا چرا با۵تابچه اواره شدم اون پدر خیر ندیده شون اصلا سراغی ازشون نمیگیره اعتیاد داره واصلا خبری ازش ندارم .شمابگین الان گناه این بچها توگردن کیه خدایا دیگه جونمو بگیر وراحتم کن تحت پوشش کمیته هستم ولی همش میره پای کرایه خونه وقسط فقط ۲تومن میمونه واسم اونم با۴تابچه مدرسه ای خانما دعا کنید بمیرم دیگه نمیکشم .امشب از بس گریه کردم دیگه نایی ندارم ...بازم تایید میکنم دلم گرفته بود اومدم اینجا که کسی من ونمیشناسه درددل کنم شاید کمی آروم شم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

خودت میگی معتاده اگه طلاق نمیگرفتم الان همینی هم که داری دود کرده بود

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی معتاده اگه طلاق نمیگرفتم الان همینی هم که داری دود کرده بود

من از اون چیزی نیوردم .پای جونم درخطر بود بچهامو برداشتم وفرار کردم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

قربونت برم تو خیلی قوی هستی از این به بعد هم قوی باش بچه‌هات بهت نیاز دارن تلاش کن هر چیزی با تلاش شدنی هست قوی باش و به خودت تکیه کن کار پیدا کن ولی از زندگی کردن دست نکش بچهات گناه دارن 

چی بگم خود کرده رو تدبیر نیست ازشوهر معتاد پنج تا بچه اوردی رسماخودزنیه

همیشه اینو به خودم میگم خود کردم که لعنت برخودم

انشالله درست میشه مامان قهرمان و قوی

یعنی میرسه روزی که منم بخندم خوشحال باشم ارامش تجربه کنم 

سرکار برو 

اگه مسجد تو محلتون هست یه سر برو 

اونجا شرایطت رو مطرح کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

قربونت برم تو خیلی قوی هستی از این به بعد هم قوی باش بچه‌هات بهت نیاز دارن تلاش کن هر چیزی با تلاش ش ...

کار نیست اینقد گشتم که پاهام تاول میزدن .تامیفهمیدن جداشدم اون روشون نشون میدادن منم دیگه نمیرفتم