2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیت‌کوین چیه؟ بیت‌کوین رو باید بخری و خدا می‌دونه چند ماه نگه‌داری که چند درصد سود کنی ، در حالی که به سادگی میشه هر روز کلی درآمد داشته باشی . البته در صورتی که اولا سرمایه‌ کار داشته باشی ، ثانیاً آموزش دیده باشید 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

کلا این ارزها پشتوانه ندارن خریدنشون ریسکه

من که خریدم.سود هم کردم.خدایی هم خوب سود کردم.شما تحلیل بلد باشی ریسکی عمل نمیکنی.این نظر منه.ورگرنه هرکس اختیار دار خودشه

من که خریدم.سود هم کردم.خدایی هم خوب سود کردم.شما تحلیل بلد باشی ریسکی عمل نمیکنی.این نظر منه.ورگرنه ...

به تحلیل نیست که به کنترل هیجانه . ۹۰ درصد تریدرا تحلیل بلدن ولی روی هیجاناتشون کنترل ندارن باخت میدن کریپتو خیلیارو زده زمین . تو گروه یه نفر داشت زجه میزد که آقا من میم کوین ترامپو خریدم کل داراییم رفت التماس میکرد اعضای گروه هر کدوم ۱ دلار بزنن به کارتش تا بلکه سرپا شه 

من که خریدم.سود هم کردم.خدایی هم خوب سود کردم.شما تحلیل بلد باشی ریسکی عمل نمیکنی.این نظر منه.ورگرنه ...

من ۸ ماه آموزش تکنیکال و فاندامنتال و تابلو خوانی و ... دیدم ولی آخر سر متوجه شدم فایده نداره گذاشتمش کنار . آدم همیشه تو استرس