2777
2789

واقعا چرا؟؟؟ مادرشوهر من راس میره چپ میاد میگه برین برای من دعا کنید همچین پسرایی بهتون دادم. کجا شما پیدا میکردید همچین پسرایی رو؟ پسرش قدرمو میدونه. ولی خونواده اش واقعا فک میکنن از جوب پیدا شدم. و واقعا بزرگی دارم که...چرا واقعا آدما جنبه فروتنی رو ندارن؟!  

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

سوسکه اگه اشتباه نکنم داشته رو دیوار راه میرفته مادرش میگه قربون دست و پاهای بلوریان برم مادر

حکایت خیلی از مادراس

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروتن نباش

خراب کردم خواهر از اول. هم تحصیلات هم کمالات هم سطح خانوادگی. فروتنی کردم که اونا ناراحت نشن. چنات حقو گذاشت کف دستم که نگو.

توهم به شوخی و خنده بگو آره ماهم از زیر بته دراومدیم زحمتی برا ما نکشیدن کلا جواب با شوخی و خنده بگی ...

خیلی آدم مریضیه. همش دنبال اینه من جواب بدم. من بلدم جواب بدم خوبم بلدم. فقط نمیخوام اون منو قاطی بازی کثیفش کنه. همش تیکه و توهین. خیلی اذیت میشم ولی ...

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه سترویه رو عوض کن

شوهرم چن بار ازجایگاه اجتماعیم پیششون گفته. اتفاقا حسادت خواهر ومادرش نسبت بهم بیشتر شده. واقعا موندم چطوری رفتار کنم

خیلی آدم مریضیه. همش دنبال اینه من جواب بدم. من بلدم جواب بدم خوبم بلدم. فقط نمیخوام اون منو قاطی با ...

اگه میدونی شر بپا میکنه جوابشو نده یکم رفت و آمدتو محدود کن 

اگه شاغلی کار و خونه رو بهونه کن راحت میشی 

من خیلی دیدم اونایی که رفت و آمد کمی دارن عزیزتر هم هستن

اگه میدونی شر بپا میکنه جوابشو نده یکم رفت و آمدتو محدود کن اگه شاغلی کار و خونه رو بهونه کن راحت می ...

دوریم. یه مدت زنگ نمیزدم راحت بودم. بعد مدتها که زنگ زد شماره مو پیدا کرد‌ خوووشحال. دوباره شروع کرد به گزنده حرف زدن و ...