2777
2789
عنوان

زمستون بدترین زمان بارداریه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست
میوه های همین فصل رو قیمت خون باباشون میدن وای به حال خارج فصل الان لیمو کیلویی ۶۰ تومن ۶۵ تومن ۷۰ ت ...

دقیقاااا من چند تا توت فرنگی خریدم ۱۵۰تومن شد خیلی گرون میوفتن

استارتر منم هوس گیلاس کردم اگه بارداریت به اردیبهشت خرداد میرسه ناراحت نباش آخراش میتونیم کلی میوه ه ...

الهی عزیزم منم دلمو با همین خوش کردم که آخرای بارداریم میتونم کلی میوه بخورم گیلاس زردآلو خربزه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن زمستون بهتره...ترکیب تهوع و گرمای تابستون، حتی فکرشم عذاب آوره

اره از اون نظر درسته ولی من حاضرم اون گرمارو تحمل کنم فقط خربزه و گیلاس و خیار محلی رو بخورم 

الهی عزیزم منم دلمو با همین خوش کردم که آخرای بارداریم میتونم کلی میوه بخورم گیلاس زردآلو خربزه....

وای خیلی قراره بهمون خوش بگذره آخرش😃😍فکر کن یه جوری باردار میشدیم فروردین زایمان میکردیم مثلا از اول مرداد تا آخر فروردین اون موقع همینم گیرمون نمیومد خداروشکر 😃

وای خیلی قراره بهمون خوش بگذره آخرش😃😍فکر کن یه جوری باردار میشدیم فروردین زایمان میکردیم مثلا از ا ...

😂اره اینم حرفی ولی من تا اون موقع از هوسشون میمیرم ...میمیرم واسه خربزه خنک شیرین 

بعضی هاشون کمپوتشون پیدا میشه خداروشکر ولی کمپوت انبه مزه جهنم میداد

مبوه های خشک هم الان زیاده همین انبه رو هم خشک میکنند می فروشن .حبه میوه هم جدیدا زیاد شده.

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
منم بارداریم زمستون بوداز سرما مردم آب داغ نمیومد دستشویی خیلی اذیت شدم میوه که هیچ

وای زمستون واقعا بده بارداری از اول بهار شروع بشه عاااالیه دیگ همه چیزا خوشمزه رو میخوری و اوایل بارداری هم هوا خنکه