2777
2789
عنوان

امسال چه مانتویی مده

| مشاهده متن کامل بحث + 4013 بازدید | 120 پست
عزیزم من دیشب بازار بودم برای خواستگاری برادر شوهرم لباس بگیرم از همین سوزن دوزیا بود بازم ترند امسا ...

مبارک باشه عزیزم مگه این سوزن دوزیا برا مهمونی و مجلسی نیست اصلا نمیتونم من تو خیابون اینا بپوشم 

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دیشب بازار بودم برای خواستگاری برادر شوهرم لباس بگیرم از همین سوزن دوزیا بود بازم ترند امسا ...

میشه عکس بذاری امثال من که نمیتونیم بریم بیرون ایده بگیریم 

و آنلاین سفارش:بدیم

ثواب داره بخدا دعات میکنم

موافقم

اصلا جمع نشد سوزن دوزیا

واقعا هم چشم نوازن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من یه عروسکی خریدم امروز رسید کار به مد ندارم خوشم اومد

مبارک باضه عزیزم عکس لطفا

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍
من یا کت دامن یا کت شلوار میگیرم هر دو بهم میان کاری با ترند ندارم

میشه خواهرانه راهنمابی کنی برای منی که بعد زایمانم یکم شکم زدم و متاسفانه هیچ جوره جمع نمیشه فعلا کت شلوار بیشتر میاد یا کت دامن