2777
2789

با قدیمی ترین دوست دخترتون ( نه شوهرتون😁) چند ساله دوستید؟ اسم کوچیکش چیه

اگه دوست داشتید یه جمله م براش بنویسید😄

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خودم.. سیزده سال با دوستم فاطمه

مرسی که هنوز هستی و دلم بهت خوشه😄

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

با يكي اندازه سنم دوست بودم 

وضع مالي باباش داغون بود 

شوهر كرد بعد وضع مالي شوهره سه چهار درجه بهتر بود 

كلاااااا از اونور بوم افتاد دوستم

فكر كرد زن تاجر ابريشم شده لابد 

حالا من ازدواج كردم همه جوره شوهرم از شوهر اون بهتره 

اين تماااام تلاشسو ميكنه بگه زندگيش از زندگي من بهتره يا از زندگي من ايراد بگيره يا از ساخت خونم از وسايل از هررررچي 

كلا تبديل ب موجود خودشيفته و حسودي شده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23سال یعنی از همون بچگیم،با دوستم مریم ک همسایمون بود و تا الانم دوست صمیمیه واسم

خیلی دوستت دارم مریمی،دلم برات تنگ شده،کاش میشد مثل قدیما بیشتر دور هم باشیم،مرسی ک همیشه هستی

من از سوم ابتدایی با دوستم طیبه رفیقیم خیلی دوستش دارم تنها دوست پایه ایی منه😇😇

میخوام بگم،واقعا بهترین دوسته😍😍

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
با يكي اندازه سنم دوست بودم  وضع مالي باباش داغون بود  شوهر كرد بعد وضع مالي شوهره سه چه ...

اره متاسفانه گاهی ادم از دوستایی ضربه میخوره ک توقع نداره😢😯😯

ولي ي دوست دارم كه از اول ابتدايي تا الان باهم دوستيم 

دوست ك نه مثل خواهريم 

يعني زير و بم زندگيمو ميدونه اون 

خيلي دوست دارم ريحانه

مرسي ك هستي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

زهرا از کوچیکی میشناختمش هیچ وقت باهام صمیمی نشد یه وقتا گفت خواهرمه روش حساب کردم دفه بعدی  داغونم کرد  دوست داشتن و رابطه م همیشه یه طرفه بود و فقط به زبون میگفت خواهرمه الانم همینه فقط زبون داره 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
سمانه خیلی دوسش دارم وقتی میادکلی باهم میخندیم واون روزحسابی خوش میگذره😚

چن ساله دوستین؟😄

اره متاسفانه گاهی ادم از دوستایی ضربه میخوره ک توقع نداره😢😯😯

اين كلا ديوونست  

ب شوهرم ميگفت شقايق چرا درس بخونه ب چه دردش ميخوره😐

چون شوهر اون نميزاشته ميخواست ي كاري كنه شوهر منم نزاره 

كلا قطع رابطه كردم 

در حد سلام عليك باهم ارتباط داريم😂

میخام بگم خوشبحالتون که یه دوست اینجوری دارین که اخساس تنهایی نکنین 😔😔

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

کلا چون محل زندگی من جای دیگست و تو شهر خودمون نیست،از همه دوستام دورم و ارتباطم باهاشون کمه،دلم واسه همشون لک زده،بخوام اسم ببرم چند صفحه میشه،بعضیاشون حتی سال به سال هم تو ذهنشون هم یادم نکنن ولی من دلم واسه همشون تنگه