2777
2789

😂 😂 تعریف کنید بخندیم کلی دورهم من خودم استاد سوتی های درشت و سادگی های بیش ازحدم تعریف کنید منم میگم

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد سوتی دادیم تمومی نداره

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

من پارتنرمه ( 4 سالیه با همیم ) 

رفته بودیم طلا فروشی 

بعد فروشنده خانم بودن نگو چشاشون بنده خدا ایراد داره 

بعد با من حرف میزد نگا پارنترم میکرد 

یکی دوبار هیچی نگفتم 

موقع انتخاب حلقه هم باز اینجوری 

یهو با صدای به نسبت بلند گفتم خانوم روی صحبت من با شماست نه همراهم 

قشنگگگگ دختره آب شد 

پارتنرمم یه نیشگون ازم گرفت 🤣🤣

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

من پارتنرمه ( 4 سالیه با همیم ) رفته بودیم طلا فروشی بعد فروشنده خانم بودن نگو چشاشون بنده خدا ایراد ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 ای داد

خدا نصیب همه دخترا بکنه به وقتش. الان اونایی که مثل من دلشون شکسته، این تاپیک پر از حسرته

تاپیک داستان زندگیمو وقت داشتین بخونید