ثمر۲۰۲۰ مدیر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1756 عنوان این حرف مادرشوهرم درسته یا از روی غرض ورزی میگه | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 23 پست وقتی اومدن خاستگاری من قول خرید خونه دادنحالا ۹ سال گذشته و ما مستاجریمتا حرف خونه میزنم میگه به تو چه ربطی داره خونه؟خونه اصلا به زن مربوط نیست.یه سقفی هست نشستی دیگه. حالا چه اجاره باشه چه مالک باشی 1403/10/30 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 14037 بگو از آدمایی که قول میدن و زیرش میزنن بدم میاد ،هیچ جوره نمیتونم بهشون اعتماد کنم میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.
ثمر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1756 خونرو از شوهرت بخواه.جلو مادرشوهر چرا باید بگی؟ شوهرم اگه میتونست که میخرید. سالها کار کرده و اونا خوردن با این بهونه که ازدواج کردی برات خونه میخریم
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77832 یعنی چی؟ تو خواستگاری دستشون زیر سنگ بوده قول بیخود دادنحالا راحت میزنن زیرش و چرت و پرت میگن فک میکنن آدم توجیه میشه بااین دری وریا خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28427 شوهرم اگه میتونست که میخرید. سالها کار کرده و اونا خوردن با این بهونه که ازدواج کردی برات خونه میخری ... شوهرتو بکش سمت خودت کلا نره سمتشون چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 14037 شوهرم اگه میتونست که میخرید. سالها کار کرده و اونا خوردن با این بهونه که ازدواج کردی برات خونه میخری ... شوهرتون هیچی بهشون نمیگه؟ میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.
ثمر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1756 اگه وضعیت مالیشون خوب نبود نباید قولش رو باور میکردی وضع مالی شون عالیه و هر زمان اراده کنن میتونن بخرن اما گدا صفتن. اگه ندار بودن که باور نمیکردم
ثمر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1756 شوهرتون هیچی بهشون نمیگه؟ چرا اونم باهاشون درگیره منتها مادرش یه زن سلیطه س که تا چیزی میگی جیغ و داد و هوار و کولی بازی درمیاره
آیسان_68 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 4851 بگو پس جهزیه دختر که نابود میشه به کی ربط داره یا سختی اسباب کشی رو که مادرشوهر به دوش نمی کشهتو هم بگو به دخترت خودت هم اینا رو میگی!!!