2777
2789
عنوان

هیچ وقت خودمو نمی بخشم

559 بازدید | 26 پست

خواهرم کلاس ده یا نهم که بود پریود نمی شد به اصرار من مامان برد دکتر رفتن دکتر همانا خوردن دارو هایی که افسرش کردن همانا افسرده شد سال اول یک تجدید سال دو دوتا و سال اخرهم دوتا و بعدن خودش فهمید اون دارو ها نابودش کردن از یک طرف ازطریق دیگه درس های سنگین تجربی و خواهری که تو درس ریاضی لنگ میزد همه باهم باعث نابودی شد ‌بااینکه الان دیگه حالش مثل اون موقع نیست ولی هنوز دیپلم اش رو نگرفته و سه تا درسش پاس نشده کاش هیچ وقت به مامانم نمی گفتم ببرش دکتر

🫂👩‍🦯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن اگر هیچ وقت پریود نمیشد چی؟

کار خوبی کردی دمت گرم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم تو هیچ گناهی نداری تو مقصر نیستی انقدر خودت رو آزار نده تو بهترین راه و پیشنهاد دادی اما پتاسفانه اینجوری شد به خدا تو تقصیری نداشتی🙁🙁😔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عزیزم شما که قصدت بد نبوده

اگر مشکلی بوده اشتباه پزشک بوده

اطراف منم بوده رفتن دکتر پزشک گفته جای نگرانی نیست هنوز وقت داره تا پریود بشه 

الان هم میتونی کمکش کنی حال روحیش بهتر شه تو درس‌هاش بهتر بشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

سلامتیش مهمتره

ممکن بود مشکلش جدی تر بشه

تو مقصر نبودی

قصد بدی نداشتی ک

دکترش چرت بود و داروی چرت تر از خودش تجویز کرد!

یه لحظه فکرشو کن

واقعا ممکن بود اگه تو پیشنهاد دکتر رفتن رو نمیدادی شاید مشکلات بزرگتری براش پیش میومد..

هر چیم باشه از سلامتیش ک مهم تر نیست..

دوز دارو زیاد بوده مثل اینکه

پس این از اشتباه و. ندونم کاری پزشک بوده عزیزم🤦درک میکنم حستو 

گذشته رو نمیشه کاریش کرد،الان ولی میشه بردش پیش تراپیست خوب یا کمکش کنین ایمان دارم که بهتر میشه ایشالا