2777
2789
عنوان

چی میشه که مردا برای یه زنی هزینه میکنن 💵برای یکی دیگه خسیس میشن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8235 بازدید | 256 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال تولدم و سالگرد ازدواج و رروز زن تو یه ماه بود هیچی نخرید. اصلا توقع کادو ندارم بیست ساله که نخ ...

میشه بپرسم ازدواجتون چجوری بود ؟ از اول اینطوری بود؟

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

اتفاقا نه من ازدواج دوم. کردم شوهرم هم فامیل بود وهمه گفتن خیلی پولداره وهمینطور هم بودن اینقد ازش خانوادش تعریف کزدن خانم اولش باور کنید دو کیلو طلا داشت دو طبقه با نام زنش کرده بود البته فوت شده بود اما من که وارد زندگی شدم اصلا دلش نمیومد خرج کنه برلی زن دوم زیاد بها نمیدن 

اره همه چی بود مجرد بود اما من نمیتونستم باهاش بمونم دلم گاهی عجیب تنگ روزامون میشه

چرا خوب میموندی اگه دوسش داری🥺

قصد ازدواج بود یا فقط دوستی میخواست ؟بیشتر پسرایی که فقط رابطه دوستی و ازدواج سفید میخوان بیشتر هزینه میکنن

شما سنتی ازدواج کردین؟

ازدواجمون از رو علاقه نبود ولی من بعداً عاشقانه دوسش داشتم ولی اون انگار هیچی همیشه ب اینکه هنوز عشق اولشو دوس داره فکر میکنم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
میشه بپرسم ازدواجتون چجوری بود ؟ از اول اینطوری بود؟

سنتی

آره از اول . الآنم اگه سالی یه دست لباس میخره به اصرار پسرمه. فقط جونش واسه خانوادش در می‌ره .اینقدر خوبی کردم  ولی لیاقت نداره