2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تاکی میخوای شیرخشک بدی بایدیه روزازشیربگیریش دیگه تموم پفاش میخوابه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیزم تاکی میخوای شیرخشک بدی بایدیه روزازشیربگیریش دیگه تموم پفاش میخوابه

من هنوز شیر خودمو میدم موندم قطع کنم یانه چون شیرم سیرش نمیکنه بعدم منظورم این بود جون بگیره دنبال چاقی و تپلی نیستم وزن نرمال بسه میخواستم ببینم کدوم شیر بهتره

من هنوز شیر خودمو میدم موندم قطع کنم یانه چون شیرم سیرش نمیکنه بعدم منظورم این بود جون بگیره دنبال چ ...

چنووقتشه بچت 

عزیزم میفهمم چی میگی منم مادرم دوست دارم بچم جون بگیره ولی شیرخشکاپف میگنن چاق نمیکنن تاقطع کنی بچه انگارمثل بادکنک پفش میخوابه اصلاموندگاری ندارن

من خودمم ببلاک میدادم تایکسالگی انقدچاق میکریعنی نرمال بوددیگه وزنش بعدش که ببلاک نتونستم پیداکنم نان دادم وبعداونم شیرشوکلا۳باردرشبانه روزکردم بچم کلاپفش رفت فهمیدم چاق نبودهمش پف بودکه باندادن شیررفت

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
من هنوز شیر خودمو میدم موندم قطع کنم یانه چون شیرم سیرش نمیکنه بعدم منظورم این بود جون بگیره دنبال چ ...

من که ازببلاک جواب گرفتم که اونم تاقطع کردم برگشت

نان هم که تعرفی نداشت ببلاک ای ارهم اسهال واستفراغش کرد

بایدامتحان کنی ببینی کدومش میسازه بهش

شیدخودت که بهترینه جونم نگیرخ بده قطعش نکن