2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها ببان لطفا

226 بازدید | 11 پست

دوستان من تو شرایط روحی نامناسبی باردار شدم متاسفانه و اصلا توی بارداریم حسی به دخترم نداشتم.حتی حال نداشتم به دخترم فکر کنم چه برسه به اسمش.

خلاصه بچه به دنیا اومد و با توجه به اینکه اختلال تصمبم گیری دارم اصلا نمیتونستم اسم انتخاب کنم .

درنهایت از بین گزینه ها اسم پناه رو انتخاب کردم و ازون روز که شناسنامه گرفتیم یه چشمم اشکه یه چشمم خون 

همش میگم چرا اسمی رو انتخاب کردم که هم روی دختر میذارن هم پسر 

دخترم خیلیی خوشگله بور و چشم طوسی اونوقت من احمق نتونستم یه اسم خوب بهش هدیه بدم 

خیلی حالم بده

میخام اسمشو عوض کنم 

شما اطرافتون دیدین کسی اسمی بذاره و عوض کنه برای نوزاد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگه پناه😍😍😍

من نشنیدم پسرونه هم باشه هااا

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

سلام عزیزم مبارکت یاشه اولا خیلییییی خیلیییییی اسم قشنگ و شیکی هستتتتت درکت میکنم ادم اسم میذاره بعد حساس میشه میگه نکنه زشت یا اینکه اینهمه اسم قشنگ چرا من اینو انتخاب کردم همش هم از روی دوس داشتنت میاد که میخای بهترین ها رو بهش بدی ولی مطمان باش اسم قشنگیه و بزرگ شد خودش هم دوسش داره دوماا من برای پسر نشنیده بودم

خدا حفظش کنه.

پناه خیلی قشنگه.

من ده سال پیش با نظرات اطرافیان اسم دخترمو سبا گذاشتم ولی بعدش پشیمون شدم. الانم هر روز بهش فک میکنم که ای کاش همون نوزادی اسمشو عوض میکردم.

ولی پناه خیلی قشنگه.

وقتی کامنت شما رو دیدم برام جالب شد و دست‌هاتون رو خوندم. البته که می تونم با جرات بگم پسرتون اوتیسم نبوده واحتمالا هر روز بیشتر به این نتیجه می رسید که استرستون الکی بوده. من که توی دوره بارداری دخترم تشخیص پسرم رو دکتر بیان کرد.اوتیسم های فانکشن. ولی الان می بینم خیلی تشخیص درستی نبوده. پسرم هر روز بیشتر از گذشته به بچه های عادی نزدیک می سه. راستش اون اوایل بدنیا اومدن دخترم من هم به اسمش عادت نداشتم ولی الان عاشقشم. گرچه پسرم یه تیکه از قلبمه و عشقی که به اون دارم متفاوته