2777
2789

میدونم اکثرتون اینستا دارید یه خانم بسیار زیبا هستن که از چند تا دختر و پسر زیبا و بی سرپرست یا بد سرپرست مراقبت میکنن 

تو یه خونه خیلی قشنگ که همه هزینه های این بچه ها هم با خودشونه 

این خونه بسیار زیبا چند وقتیه پیج اینستاشون رشد نمیکنه 

و نیاز هست برای جبران هزینه ها پیج فالوور بگیره و بالا بیاد 

لطفا فقط با فالو کردن این پیج آینده این بچه ها رو روشنتر کنید 

لطفا به دوستاتون هم معرفی کنید اگر پر بازدید بشه که چه بهتر 

این پیج پر از روح و شور زندگیه و اصلا پیج غمگین و حوصله سر بری نیست 

@khooneh_bahar

پیج خونه بهار

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

لطفا کمک کنید پیج رو بازدید کنید ببینید چه کارهایی تو این خونه برای بچه های زیبا انجام میشه همه کارهایی که ما برای بچه هامون میکنیم اونجا برای این طفلک ها انجام میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدرخوب قلبم اکلیلی شد😍😍

لطفا از پیج بازدید کن ببین خوشت میاد یا نه فالورا همه کار برای این بچه ها میکنن مثلا داروی بچه ها گیر نیاد در عرض چند ساعت فالورا پیداش میکنن و میفرستن برای بچه ها لواشک شیرینی و همه چیز میفرستن حتی از الان سبزی پلو ماهی شب عیدشونو تقبل کردن 

میخوام بگم با یه لایک یا فالو بدون هیچ هزینه ای هزینه های این بچه ها تامین میشه و حس خوب خانواده داشتن و غذای گرم وخونه آروم رو میچشن 

لطفا اگر میشه فالو کنید و به آشناها هم معرفی کنید

یعنی حتی یه لایک با کامنت نداشت این تاپیک ؟؟؟اگر گفته بودم مادرشوهرمو کشتم برای فحش دادن هم که بود میومذبن تو تاپیک که 😤

عزیزم خودم که اینستاندارم ولی به خواهروبرادر ودوستام میدم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

ممنون زحمت میکشی

عکساشونم الان درج شد ببین لطفا 

وای عزیزم چقدر زیبا هستن انشاالله به دوستتون اجر کارشون بده

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

وای عزیزم چقدر زیبا هستن انشاالله به دوستتون اجر کارشون بده

انشالله البته دوست من نیستن من پیجشونو فالو دارم دوست داشتم تو بالا رفتن پیحشون کمک کنم که انکار استقبال تشد حتی یک نفر لایک نکزد جالبه اینجا سایت مادرانه و جااب تر اینه هیچ مادری حاضر نشد این بچه ها رو مثل بچه خودش ببینه 😔

الهی شکر تعداد دفعات بازدیدم از این سایت سمی کمتر و کمتر شده 🥲