2777
2789

روزه ک نه ،ولی نماز بله. بیشتر از ده روز میشه استحاضه ، با توجه به میزان خونریزی باید احکام استحاضه قلیله یا متوسطه یا کثیره رو انجام بدید و نماز بخونید

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

سلام بله پرید بعد از ۱۰ روز می شه استحاضه و باید نماز روزه هاتو بگیری...

اگر قلیله هست که فقط اب بکش

اگر متوسطه هست فقط برا نمازصبح غسل می خواد

اما کثیره برا هر نماز انگار غسل می خواد 

فکر کنم علاوه بر وضو تیمم هم می خواد..یادم رفته مساءلشو...تو رساله ی مرجع تقلیدت ببین

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باس همینکارو کنی دگ،کلن اگ بیشتر ده رو شد بنارو بزا ب پاکی و غسل کنو نمازو اینارو بخون فقد اگ خونریزیت درحدقلیله متوسطه یا کبیرس طبق هر کدوم باس احکام مخصوصش رو انجام بدی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

استحاضه هست مطمن نیستم اما روزه و نماز با انجام اعمالی میشه حتما اینترنت حکم شرعی بخوان شرایط روزه ش سخته قرص مفنامیک بخور قطع میشه پریودی هر هشت ساعت دو بخور

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

روزه ک نه ،ولی نماز بله. بیشتر از ده روز میشه استحاضه ، با توجه به میزان خونریزی باید احکام استحاضه ...

دگ وقتی استحاضس روزه هم میتونه بگیره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

این احکامی ک میگم هم برا موقعیه ک روزه میخا بگیری هم روزای عادی

اگ قلیله ای ک قبل هر نماز باس وارسی کنی اگ لکه ای چیزی نبود ک وضو میگیریو نماز میخونی ولی اگ لکه روت اومده بود باس کهنه رو عوض کنی خودتو بشوری و مجدد وضو بگیری

برا متوسطه مص قلیله عمل میکنی و علاوه بر اون هر روز قبل نماز صبح غسل میکنی 

برا کثیره هم ک باس قبل از هر نماز غسل کنی بعدم وضو و نماز

در صورتیک بین دو نماز مص ظهر و عصر خونریزی چیزی نداشتی لازم نیس مجدد وضو بگیری و پاک کنی خودتو یا مص کثیره غسل کنی ،کلن اگ قبل نماز یا بین نماز پاک بودی ب همون اعمالی ک قبلن انجام دادی اکتفا کن و نیاز ب تکرار مجدد نداره