چند شبه پشت سر هم چیپس و پفک و خوراکب میخره منم حساسم هم واسه اینکه پولش زیاد میشه خیلی میخره هم اینکه چاق میشم (بخدا وقتی چاق میشم کلی حرص میخورم) خلاصه پفکارو امشب باز خرید منم عصبی شدم پرت کردم رو مبل به سر صدا شدم که همینو میتونی جمع کنی یه شب شام بریم بیرون یا تو این اوضاع خراب چرا انقدر پول میدی به چیزای چرت و پرت بقران اعصابم بد داغونههه😭😭واسه یه لقمه نون زاریم اقا اینجوری الکی خرج میکنه وای از این مرد بیفکرر الان عصبی شد رف بیرون بگین اومد چجوری برخورد کنم
کاش میزاشتی سر فرصت و در آرامش، چون عصبانیت باعث میشه حرکات و کلام آدم آتیش بزنه به طرف و باید حواست ...
چندبار به خوبی گفتم کلی حرف زدیم سر این مسائل پول خرج کردنای جزیی میگفته باشه ولی باز روز بعد روز از نو روزی از نو بخدا اعصابم خورده کلی قرض و بدهی داریم همین خرجای جزئی اخر ماه کلی میشه پولش
با لحن آروم تر هم می تونی صحبت کنی وقتی هم راه نمیاد بخاطر دوتا بسته چیپس و پفک خودتو اذیت نکن ادم ولخرج به همین راحتی ها درست نمیشه
تو مادر همسرت نیستی همراه و شریک زندگیش هستی
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چندبار به خوبی گفتم کلی حرف زدیم سر این مسائل پول خرج کردنای جزیی میگفته باشه ولی باز روز بعد روز از ...
شما با اینکه گفتی و اون انجام داده پسهنوز در این قسمت زندگیت رشد نکردی و از امتحان رد شدی،باید امتحان اون قدر تکرار بشه تا تو رشد کنی و بری مرحله بعد ساختن روح و بزرگ کردن روح،هیچ چیزی نباید باعث بشه به ستون خونه ضربه وارد کنی،واقعا مردها مظلوم اند،کلی کار و فشار اقتصادی و نبود مشتری و درآمد ویک طرف،زن خونه هم یک طرف.حد اقل شما سهم خودت رو خوب انجام بده و خونه رو امن کن و محل نزول محبت بکن
اون خودش اگر این تفریحات رو نداشته باشه پسبه چیدل خوش کنه
۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر
شما با اینکه گفتی و اون انجام داده پسهنوز در این قسمت زندگیت رشد نکردی و از امتحان رد شدی،باید امتح ...
حق باشماس😔کاش یاد بگیرم زود از کوره بیرون نرم خیلی سخته هم دل نازم و زود عصبی میشم خیلی تو زندگی ضربه خوردم تو حساس ترین سن بد ترین ضربه هارو خوردم ولی خیلی حالم بده دوس دارم صبور باشم اگه شما راهکاری داری ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم 😔😭🙏
حق باشماس😔کاش یاد بگیرم زود از کوره بیرون نرم خیلی سخته هم دل نازم و زود عصبی میشم خیلی تو زندگی ضر ...
از خودت دور شدی،خود واقعیت رو دریاب،در حقیقت چیزی توانایی نداره که ما رو عصبی کنه،غم گین کنه،روح مستقل هست و بی نیاز از امور دنیایی،کمی توی دل شب بیدار شو و صحیفه سجادیه بخون یا استغفار کن،خودت رو در دل شب پیدا کن،روحت غذا میخواد ،از بس چسبیدی به دنیا و روحت رو گرسنه گذاشتی این عصبانیت ها پیام داره که روحت رو دریابی ،نیم ساعت قبل اذان صبح خوبه ،قرآن و هر چی فکر میکنی خوبه بخون،روز بعد میبینی اصلا عصبی نمیییییییشی واقعا روح که سیر باشه آرومه
۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر