2777
2789

چند شبه پشت سر هم چیپس و پفک و خوراکب میخره منم حساسم هم واسه اینکه پولش زیاد میشه خیلی میخره هم اینکه چاق میشم (بخدا وقتی چاق میشم کلی حرص میخورم) خلاصه پفکارو امشب باز خرید منم عصبی شدم پرت کردم رو مبل به سر صدا شدم که همینو میتونی جمع کنی یه شب شام بریم بیرون یا تو این اوضاع خراب چرا انقدر پول میدی به چیزای چرت و پرت بقران اعصابم بد داغونههه😭😭واسه یه لقمه نون زاریم اقا اینجوری الکی خرج میکنه وای از این مرد بیفکرر الان عصبی شد رف بیرون بگین اومد چجوری برخورد کنم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار جالبی نکردی ، ذوقشو نابود کردی ، میشد زیباتر ، با لبخند و محترمانه بهش بگی ، نهایت چاق میشی شما نخور ، بزار اون بخوره ، گرون میشه ، هر ماه برای خوراکی بودجه بزارید ، نباید یهو اینجور ناراحتش میکردی !

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حالا این ک گذشت 

وقتی آروم شدین بشین منطقی حرف بزن و بعد بگو ی قانون میذاریم ک اگ ی بار دیگ خریدی دوبرابرشو بدی بهم پس انداز کنم 

دیگ عمرا بخره🤭

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خب عزیزم تو نخور که چاق نشی یعنی شوهرت حق یه پفک خوردنم نداره مگه چقدر قیمتش

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟