2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم با آره یا نه بگید

977 بازدید | 73 پست

من دوساله ازدواج کردم با پسری که دوست بودیم ۵ سال با سختی خانواده هارو راضی کردیم خانواده اون فانیل میگفت باشه خانواده من میگفتن هیچی نداره خداروشکر الان همه چی خریدیم باهم داستان اینه دختر عموی شوهرم شب عقد ما گریه کرد من به شوهرم گفتم چیزی بینتووون بوده گفت سلام هم بهش نمیکردم و اینکه دست روی قرآن گذاشت الان بعد دوسال تو لپ تاپ شوهرم عکس های ۱۶ سالگیش دیدم با اون دختر عموش فقط عکس های خانوادگی دارن همه دسته جمعی و دو نفره با اون داره میگه بخدا نگفتم در این حد بودیم که جایی بریم خانوادگی اینا فکر کردم از دست میدمت چون خیلی رو دختره حساسم حیلی کرم می ریزه اون شهر دیگست سال یکبار میبینمش  شوهرم میگه رفیق نبودیم بخدا در حد عکس بود اینا اونم جلو خانواده ها و بگو بخند و اینکه رفیق نبودیم بنظرتون ببخشمش که بهم دروغ گفت که به این سلام هم نمی‌کرده ولی خیلی راحت بودن توره خدا کمک کنید شوهرم ۵ سال با من اخه دوست بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی بوده ، تو بهتر از اون بودی که انتخابت کرده

بنظرت رفیق بودن اخه همش هم با این خانواده عموش و دختر عموش عکس داره میگه با اینا رفت آمد داشتیم اونا رفت آمدی نبودن خیلی باهم عکس دارن رو مخمههه دختره هم گریه کرد 

بنظرت رفیق بودن اخه همش هم با این خانواده عموش و دختر عموش عکس داره میگه با اینا رفت آمد داشتیم اونا ...

اره دیگه دوست بودن مشخصه

ولی الان واقعا بیخیال شو بهش فکر نکن

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

اره دیگه دوست بودن مشخصهولی الان واقعا بیخیال شو بهش فکر نکن

قسم میخوره میگه نبودیم اخه حق طلاق بهم داده گفتم اگه بفهمم بودید بعد و بازم دروغ گفتی جدا میشم گفت نبودیم اخه تو دوستی هم میگفت اولین دوست دخترم میگه اگه باهاش بودم میگرفتمش اخه شوهرم خیلی احساساتی تو دوستی من بهش خیلی نامردی کردم ولم نکرد مثل بچه ها میمونه

درسته حق داری ناراحت بشی ولی حالا اگر نبخشی مثلا میخوایی جدا شی؟ یعنی چیزی هست که زندگیتو خراب کنه؟ ...

خیلی حالم بده بهش گفتم چرا نگفتی باهاش عکس داری میگه اگه یادم بود که پاک کرده بودم میگه بخدا عکسه باهاش نبودم بچه بودن ۱۶ سالگی یا ۱۵ 

قسم میخوره میگه نبودیم اخه حق طلاق بهم داده گفتم اگه بفهمم بودید بعد و بازم دروغ گفتی جدا میشم گفت ن ...

اخه اینقد دوست داره 

دیگه دنبال چی ای عزیزدلم 

بگه دوست بودیم و نبودیم چیزی عوض میشه

همه یه گذشته ای دارن. باید بخشید و زندگی رو ساخت

عزیزم هرچیزی ک بوده گذشته تو الان متاهلی دیگه افکار کودکانه نباید داشته باشی ک میگی بوده نبوده اینطو ...

اخه خیلی بهش میگفتم دروغ خط قرمزمه میگفت سلام هم نمی‌کرده خیلی ناراحتم ازش خیلی دوسش دارم همه کار هم برام کرده حق طلاق بهم داده خونه بنامم کرده و اینکه میگه کسی بمیره هم شهرستان نمیریم که اونو ببینی ناراحت بشی 

اخه اینقد دوست داره دیگه دنبال چی ای عزیزدلم بگه دوست بودیم و نبودیم چیزی عوض میشههمه یه گذشته ای دا ...

خیلی حالم بده همش میگم چرا دروغ گفته بهم نکنه سر لج بازی نگرفتش یا چیزی دختره تو جشن ما خیلی گریه میکنه  چاق بود منو دید لاغر کرده الان یکساله شهرستان نرفتم حالم بده مادر بزرگش فوت کنه بریم اونم اونجاست از الان میگم یا نی نی بیارم بگم راه دوره نرم یا کلا نرم مادر شوهرم هم پشتم نیست خیلی کرمه دختر عموش میترسم دعوام بشه من اخه خیلی شخصیتم برخوردم با ادبه اونا خرابن

خیلی حالم بده همش میگم چرا دروغ گفته بهم نکنه سر لج بازی نگرفتش یا چیزی دختره تو جشن ما خیلی گریه می ...

عزیزممم کوتاه بیا 

شوهرت عاشقته چی از این مهمتر؟ 

شدت عشقش از دور مشخصه 

تو که توی قضیه ای شاید متوجهش نباشی 

الان دیگه هیچی به شوهرت نگو 

به خودت برس ، شاد باش ، اگرم رفتین شهرستان ، رابطه عاشقانه تون رو با شوهرت حفظ کن که هم جلوی شوهرت بالا بری هم جلوی اون دختره همه چی خوب باشه. 

عزیزممم کوتاه بیا شوهرت عاشقته چی از این مهمتر؟ شدت عشقش از دور مشخصه تو که توی قضیه ای شاید متوجهش ...

اصلا نمیتونم برم نمیدونم متاهلی یا نه فکر کن حالم خیلی بد میشه ببینمش