2777
2789

پسرم ازون وابسته های شدید به سینه بود، یهو دیدم چند روزه مثل قبل له له نمیزنه، حتی خودم گاهی پیشنهاد میدادم، یه چند روز دهنش زخم بود ممیتونست خوب بخوره، با گریه اشاره میکرد به دهنش، خیلی دلم میسوخت، گه نمیتونست، یباز که گریه کرد ازینکع نمیتونه دیگه نخورد، دوسه بار بعدشم میذاشتم دهنش بگیره، وای فقط میذاشت دهمش نمی مکید، خیلی دلم انیش میگرفت، الان دیگه اصلااا نمیخواد، حتی ببینه می می رو لباسمو میزنه پایین، حتی بدش میاد نگاااه کنه بهش، انگار متنفزه، منم دارم از غصه دققق میکنم، اصلا اماددگی نداشنم ۲۲ ماهش هست

دلیلش بارداریه 

خاهرم همینطوربود متوجه شد بارداره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووو ۲۲ مااااههههه بسه دیگه دلت واسه چی گرفته تا کی میخواستی شیرش بدی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

پسر منم اینجوری شد یک روز اومد سینه میخواست منم اصلا فکر نمیکردم که با یک حرف دیگه تموم بشه بهش گفتم مامان دردش اومده باور میکنی دیگه رفت و تموم شد خودم خیلیییییی ناراحت شدم که اینو گفتم همش میگم کاش بار آخر یک دل سیر شیرش میدادم حداقل 🥲

پسر منم اینجوری شد یک روز اومد سینه میخواست منم اصلا فکر نمیکردم که با یک حرف دیگه تموم بشه بهش گفتم ...

الهی..

ببین من فکرشم نمیکردم خیلی وابسته بود، حالا نشستم به وقتایی که میگفت مم، وقتایی که شیرش میدادم فکر میکنم اتیش میگیرم

مطمئنم باردار نیستم، اصلا دارم دق میکنم میدونم که نهایت دوماه دیگه وقتش بود ولی نصمیمم بود فعلا بدم

حالادوماه زودتر قطعش کن بیخیال نگرانی نداره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه مشکل من اینه هیچی نمیخوره، و تاپیک قبلیمو ببین، کلا تصمیم نداشتم فعلا بگیرم😪

یعنی از ۶ماهگی هیچ غذای کمکی نخورده؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما