2777
2789
عنوان

مربی ورزشی داریم؟

109 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

راستش خیلی گیج شدم

من گودی کمر و قوز دارم ، سرم هم احساس میکنم رو به جلو هست به نظر شما با باشگاه رفتندرست میشه؟ دسترسی به دکتر و فیزیوتراپی ندارم

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

درست مثل من 😟

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من یه هفتس باشگاه میرم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای میری تپش جون؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

آره درست میشه برو بدنسازی با دستگاه کار کن.

مشکلتو به مربی بگی برنامه میده بهت انجام بده کم کم تاثیرشو میبینی

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
آره درست میشه برو بدنسازی با دستگاه کار کن. مشکلتو به مربی بگی برنامه میده بهت انجام بده کم کم تاثی ...

نمکدون برمی بدنسازی ثبت نام کنم؟ یا مثلا ایروبیک یا یوگا نمیدونم بخدا میترسم برم بدتر بشم

نمکدون برمی بدنسازی ثبت نام کنم؟ یا مثلا ایروبیک یا یوگا نمیدونم بخدا میترسم برم بدتر بشم

برو یه باشگاه خوب از مربیش مشاوره بگیر ولی مطمئنم با بدنسازی نتیجه میگیری.چون بعضی دستگاه ها و حرکات مخصوص قوز کمر و صاف شدنه.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....