2777
2789
عنوان

دلم برای حس و حال قبلی سایت تنگ شده❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
حدود ۸سال پیش عضو شدم فعالیت خیلی کمی داشتم و دارم،توی این سالها جمعا یک روز نبوده تایم انلاین بودنم ...

دقیقا همینجور تاپیک های چرت و مزخرف بازدید های بیشتر دارن تا اونی که میاد حال خوبشو به اشتراک میذاره

اکثر پر بازدید ها هم راجب خانواده شوهره😅

متاهل🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چندین بار بچه تو شکم منو نفرین کردنتازه من اصلا کلمات توهین امیز به کار نمیبرم برای کسی

عزیزم با دعای گربه سیاه بارون نمیباره اون نفرین دامن گیر زندگی خودشون میشه

متاهل🧸

غلط کردن برا چی😐😐😐😐 دقیقا منم اینجا خیلی مراقبم همه خانمیم زشته

عزیزم همه ک مثل شما ادب و تربیت ندارن

بعضیا عادتشونه 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم با دعای گربه سیاه بارون نمیباره اون نفرین دامن گیر زندگی خودشون میشه

من فقط دلم اون لحظه میلرزه چطور ادم اینقدر سنگدل میشه واسه ی موجود بی گناه ارزوی مرگ میکنه

اصلا من بد بچم چه گناهی داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من فقط دلم اون لحظه میلرزه چطور ادم اینقدر سنگدل میشه واسه ی موجود بی گناه ارزوی مرگ میکنهاصلا من بد ...

اهمیت نده گلم 

امشب تو یه تاپیک بودم

به استارترش گفتم ممنون مارو درجریان گذاشتی

یه آدم بی ادب اومد‌گفت چقدر مسخره و لوسی و...

بهش گفتم به شما ارتباطی نداره

در جواب گفت چقدر بی شخصیت افرین به پدر مادرت😅

کسی که خودش هیچی بارش نبود این حرفو ب من نسبت داد

متاهل🧸