2777
2789

تمام تاپیک ها شده خیانت

دعوا با مادرشوهر

درگیری با خواهرشوهر

حسودیه جاری

یاهم شده بازیچه چنتا خردسال که تاپیک های تخیلی میزنن

سایت حال و هوای مثبت قبل رو نداره

از تاپیک های مفیدم اصلا استقبال نمیشه 

برام سواله همه اینجا مظلومن پس اونایی که اذیت میکنن و بد ذاتن کجان؟😄

متاهل🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بخاطر همین خوب بودنش عضو شدم الان کلی تاپیک هارو بالا پایین میکنم تا یک چیز خوب پیدا کنم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ارع دیگه منظورم دقیقا همینه اینجا فقط مظلوم نمایی میکنن و ما دلسوزی میکنیم اما خدا میدونه تو زندگی و ...

اره همون .. ادم هرچیم بشه نباید انرژی منفی به بقیه بده .. اوکی مشکل داری سوال داری شاید بتونیم کمک کنیم .. ولی گریه و ناله و خودکشیو چیکار کنیم؟؟ 

بعد یه گوگلم بلد نیستن سرچ کنن بعضیا

حدود ۸سال پیش عضو شدم فعالیت خیلی کمی داشتم و دارم،توی این سالها جمعا یک روز نبوده تایم انلاین بودنم اما با حرفاتون موافقم

یکی از کاربرها حرف درستی زدن ؛ گفتن چون این جور تاپیک ها و کاربرها رو مسئولین این سایت میسپندند و سیاست ایت سایت همینه

وگرنه نظارت کردن روی محتوای تاپیک ها کار سختی نیست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

دقیقا مخصوصا اونایی که تا مچشونو میگیری یا حرفی میزنی که خلاف خواستشونه نفرین میکنن

اره چندین بار بچه تو شکم منو نفرین کردن

تازه من اصلا کلمات توهین امیز به کار نمیبرم برای کسی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس