2777
2789
عنوان

دخترای حاضر جواب بیان جواب دایی بی ادب منو بدیم با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

نوشته 

❌❌ببین خواهر من دست چه موجوداتی افتاده❌❌ 

❌❌با این اخلاقی که داری انتظار داری ملت جلوت صف بکشن❌❌

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خواهر برادرت بی انصافن ک همه چیو انداختن گردن تو برو باهاشون حرف بزن بگو باید همگی کمک کنید نوب ...

اصلااااااا 

فکر کردی نگفتم هر کدوم به بهانه ی میپیچن به بازی 

ولش کن خسته ای اونم رفته رو مخت محلش نزار

اخه این آدم خیلی پرو و بی ادبه 

چرا جوابشو ندم 

انفاقا باید مثل خودش باهاش حرف زد که بره پی کارش 

بیین من سکته مغزی دارم نگه میدارم نمیدونی چقدر وحشناکهیه طرف بدن لمس تکلم نداره همه کار هاشو باید وا ...

خیلی سخته کارت میدونم.پس بهتره بقیه رو جدی نگیری و حرص نخوری،وگرنه عصبانی تر میشی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نوشته ❌❌ببین خواهر من دست چه موجوداتی افتاده❌❌ ❌❌با این اخلاقی که داری انتظار داری ملت جلوت صف بکشن❌ ...

بگو تو که موجود خوبی هستی بیا خودت خواهرتو نگه دار،اگه نگه میداری بسم ا... نگه نمیداری دایه مهربان تر از مادرم نباش

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بگو تو که موجود خوبی هستی بیا خودت خواهرتو نگه دار،اگه نگه میداری بسم ا... نگه نمیداری دایه مهربان ت ...

اینو باید یجوری جوابشو داد که سرش بره تو ک و ن ش 

دیگه پیداش نشه 

ببین عزیزم اگه میتونی پرستار بگیر برای مادرت و به خودت مسلط باش رفتار دایی ات به خاطر این هست که جواب ندادی عصبی شده جواب نده بهش به خودت هم برس چون احساس میکنم داری صدمه میبینی وخودت رو ول کردی

ببین عزیزم اگه میتونی پرستار بگیر برای مادرت و به خودت مسلط باش رفتار دایی ات به خاطر این هست که جوا ...

اخه مشکلش اینه آدم بی ادب و بی چاک و دهنیه 

اصلا حق این مدل صحبت کردن با منو نداره 

من که دوست دخترش نیستم هی زنگ زنگ پیام پیام 

به من چه ربطی داره داره چکار میکنه 

من بیشتر فکر میکنم دنبال کنکاش تو زندگی ما هست