2777
2789

دخترا من مامانم بیماره یک ساله من از کار و زندگیم زدم دارم ازش نگهداری میکنم خواهر هام به دلیل اینکه ازدواج کردن  بچه دارن اصلا  خودشونو تو زحمت نمیندازن برادرم مجرده ۳۰ سالشه اصلا حال نداره از رختخوابش بلند بشه تنبل و تن پروره  خالم اوایل بیماری مامانم اومده بود همچین رفتار میکرد انگار ما اومدیم خونه اون ما مزاحمش هستیم آخرش هم با دعوا رفت چون تعیین تکلیف میکرد اعصابمو‌بهم ریخته بود آخرش هم گفت چون مجردی وظیفه تو هست مادرت نگهداری 

الان مامانم با داییم قهر بودن داییم فهمید زنگ زد که بیام مادرتو بیینم دیگه انگار من دوست دخترشم هر روز زنگ زنگ پیام پیام بعد میگه فلان روز میام بیینم من ناهار درست کردم خرید کردم گفت نه دوره نمیام دوباره زنگ زنگ من دیگه جوابشو ندادم چون واقعا بدنم نمیکشه اعصابم هم ضعیف شده مامانم به اندازه کافی اعصاب منو بهم میریزه سر بیماریش حالا یه آدم بیکار هم باید باشه هی جواب چرت و پرت های اینو‌بده بعد اومده این پیام ها بهم داده 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگم بذار یا کافیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم خداقوت.به اعصابت مسلط باش،گاهی بیخیال باشی خودتم راحت تری.الان تحت فشاری ،مشکلات رو بزرگ تر می ...

بیین من سکته مغزی دارم نگه میدارم نمیدونی چقدر وحشناکه

یه طرف بدن لمس 

تکلم نداره 

همه کار هاشو باید واسش انجام بدی 

نوسانات خلقیش هم به کنار 

صبح تا شب تو گوش من جیغ و گریه 

هیچ کس سالم نمیمونه اینجوری من مریض شدم خسته شدم اینجوری هم با من میکنن😭😭😭

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم