2777
2789

خیلی جای باحالیه

هم با یه ادمی اشنا میشی که هم اتاقیته و وقتی اعصابش خورده خیلی عصبی رفتار میکنه و همش تیکه میندازه بهت.. 

و یه دختر قرتی نازنازی عاشق لباس.. 

و یه دختر کیوت فوق باحال.. 

و یه ادمی که با همه سر کوچکترین چیز دعواهای عجیب غریب راه میندازه صداشون تا آسمون میره

و حتی دختری خارج از اتاقت که انقدر خوشگله و قشنگ حرف میزنه، ارزوته هم اتاقیت بشه و جای دختر عصبیه رو بگیره

واقعا خوابگاه جای باحالیه.. 

انواع تیپ شخصیت اینجا میبینی

از ترس‌ هایتان نترسید! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر امضات رو تجربه کردم. 

نه از نوع شادش :) 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

وحشتناک تر از جنگل

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نگرشت رو دوست داشتم

مرسی

خیلی دوست دارم نحوه رفتار با هر کدومشون هم یاد بگیرم.. مخصوصا شخصیت منفی ها 

مثلا یه دختره هست همکلاسیمه ولی هم اتاقیم نیست. 

هم اتاقیهاش که میان اینجا خیلی ازش بد میگن که اذیتشون میکنه.. و دروغ هم نمیگناا بهشون اعتماد دارم.. در حدی اذیت میشدن که اتاقاشونو عوض کردن. 

و همین ادمو من تو کلاس از همه بیشتر ازش خوشم میاد چون همیشه با من خوب بوده.. اتفاقی همو میدیدیم باهم میرفتیم بیرون.. خیلی خوش خنده و خودمونی و مهربون.. 

و من نمیدونم به چه دیدی به این آدم نگاه کنم؟ و تا کجا باهاش ادامه بدم.. 

از این طرف با دوتا دختر کورد خوشگل هم اشنا میشی که فقطططط احترام ازشون میباره

خیلی جدی جای عجیبیهههه😂

از ترس‌ هایتان نترسید! 

الانم اسم خوابگاه میاد تن و بدنم میلرزه

خوب نبود؟ 

کلا خوابگاه ترکیبی از خوب و بده

حتی اونایی هم که میگن خیلییی بهمون خوش میگذشته، مطمئنم یه جاهایی اذیت میشدن

از ترس‌ هایتان نترسید! 

نمی‌دونم چرا فوبیای خوابگاه رو دارم

جای خوبیه.. همه جور آدم هست

و باید یاد بگیری چجوری با اوضاع کنار بیای و البته بدونی همیشه قرار نیست هر چی تو میگی و تو میخوای بشه

وگرنه در کل خوبه

از ترس‌ هایتان نترسید! 

ای بابا :((خیلی متاسفم.. امیدوارم روزهای خوب بیاد براتون زودتر

ممنونم عزیزم

ان شاء الله

🥲💚

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸