2777
2789

سعی میکنم بخندم حتی به زور حالمو جا بیارم ولی نمیشه

حال دلم خیلی خیلی بده واسه زندگی کاش زودتر تموم بشه خدایا:)

دلم خیلی واسه خودم میسوزه...

با مشاور حرف زدم گفت پدرت حالات جنون و دیوانگی داره به حدی ازش نفرت دارم و اذیتمون کرده دیشب خاهرم بهم میگفت بریم از جایی خودمون رو بندازیم بمیریم🙃💔

خاهرم فقط ۱۲ سالشه...

ارتباطم رو با دوستام بهم زدم چون حالم بد میشد باهاشون حرف میزدم، با نامزدم دو روزی ی بار نیم ساعت حرف میزنیم، همه زندگیم شده تروما و کتک و فش و تحقیر و اجبار..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم فوت کرده بود به زور خودم رو مجاب کردم واسه آزمون ورودی بخونم به چه بدبختی با چه حال روحی آزمون رو دادم و تا جوابش بیاد مردم و زنده شدم ولی الان بی حسم حال ندارم درس بخونم حالم بهم میخوره از همه چی😄:) واقعا این بود زندگی..؟

همیشه تپش قلب و اضطراب دارم حتی تو مواقع عادی

تو ۱۵ سالگی کلی موی سفید دارم از آدمی که پر از نشاط و شور و شوق بودم شدم کسی که دلش فقط مرگ میخاد که اونم مهیا نیست😂😭💔خدایا عاشقتم که انقد بهم زخم و درد داری 

با مشاور حرف زدم میگه صبوری کن کی جای منه که بتونه صبوری کنه گفتنش راحته عمل کردن بهش غیرممکنه💔🐾بماند به یادگار یا میمیرم یا هیچی نمیدونم خیلی حالم بده همینو میدونم

مادرم فوت کرده بود به زور خودم رو مجاب کردم واسه آزمون ورودی بخونم به چه بدبختی با چه حال روحی آزمون ...

عزیزدلم حداقل بخاطر خواهر نازنینت هم شده تلاش کن که حالت رو بهتر کنی چون چشم امیدش به شماست...

عزیزدلم حداقل بخاطر خواهر نازنینت هم شده تلاش کن که حالت رو بهتر کنی چون چشم امیدش به شماست...

اونم ازم متنفره تنها وجه اشتراکی که داریم اینه که از پدر صدمه دیدیم و دلمون مردن میخاد.. چیکار کنم مثلا چه تلاشی باید میکردم و نکردم خیلی خستم بخدا خیلییییی هیچکی حالمو نمیفهمه من همش ۱۵ سالمه چرا انقد باید اذیت بشم تو زندگی مگه در حق کی ظلم بزرگی کردم که همچین چیزایی بهم تحمیل میشه

منم مثل توم اوضاعم درست شدنی نیستفقط دعا کن بمیرم

خدا نکنه عزیزم فقط و فقط به خواهرت فکر کن 

منم فقط بخاطر دختر زنده ام و دارم نفس میکشم

هممون یه جوری غرق در مشکلاتیم ولی چاره ای نداریم جز صبوری

از خدا میخوام هر چ زودتر حال دلت خوب بشه و به زندگی برگردی