2777
2789
عنوان

کسی مسکن ملی نوشته

76 بازدید | 10 پست

ما چهارساله پیش اسم نوشتیم. دوبارم پول دادیم ولی هنوز کلنگم نزدند

اگه چهارسال پیش اون پول را طلا میخریدم تاحالا چند برابر شده بود کسی هست که اونم مسکن ملی نوشته باشه؟؟؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دو سال پیش ثبت نام کردیم، میگن هنوز زمین نداریم

چه شهری؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
شوهرم تو بنیاد مسکنه از اول گفت چرته

آره گول خوردیم😔

از بنیاد مسکن سوال کن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

از بنیاد مسکن سوال کن

هزاربار رفتیم راه و شهرسازی همش وعده میدن ولی در عمل کاری نمیکنن😔😔

هزاربار رفتیم راه و شهرسازی همش وعده میدن ولی در عمل کاری نمیکنن😔😔

نمیدونم بخدا ان شاالله به زودی صاحبخونه بشی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .