2777
2789

مثلا طرف میگه شام استامبولی گذاشتم شوهرم گفته چرا اینو درست کردی من دوس ندارم  نمیخورم

بعد بعضیا میان مینویسن واااای چطور میتونی تحمل کنی.

خدا بهت صبر بده من جای تو بودم تا الان صدبار جدا شده بودم.

اون یکی میاد میگه اتفاقا من هرچی درست کنم شوهرم با اشتها میخوره.  چقدر شوهر تو نمک نشناسه واقعا

بابا چرا نمک میریزید رو زخم هم جنس خودتون!!!!

حداقل آرومش نمیکنید بدتر تخریب شخصیتیش نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین دقیقا برعکسم هستا 

طرف میگه با خاستگار رفتم بیرون یه اب معدنی واسم نگرفته همه میریزن سرش مگ واس شکمت رفتی و فلان 

عقلسون نمیرسه ک ارزش نمیزاره

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

من یه بار اینو گفتم ترورم کردن🙂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

کاملا موافقمولی توشون یه آدمای مهربونی هم هستن که واقعا به آدم راهکار میدن،دم اونا گرم❤️

همه جا حتی نی نی سایت خوب و بد داره🥲

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

افرین دقیقا برعکسم هستا طرف میگه با خاستگار رفتم بیرون یه اب معدنی واسم نگرفته همه میریزن سرش مگ واس ...

اینو خوب اومدی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙