2777
2789
عنوان

حالم بده میاین اگه نوجوون هستید

102 بازدید | 12 پست

من کلاس یازدهمم تو دبیرستان دوستی ندارم اخلاقم خوبه درسم خوبه ولی روابط عمومیم خوب نیس نمیتونم با بچه ها ارتباط برقرار کنم برا همین همیشه تنهام

بچه های کلاسمون هم اکیپی با هم رفیق هستن و یک سری حرف های محرمانه دارن با کسب دوست نمیشن 

امروز تو مدرسه حالم خیییلی بد بود همه با رفیقاشون بودن حرف میزدن میخندیدن ولی من تنها بودم از صبح حالم بده نمیدونم چطوری باهاشون ارتباط برقرار کنم 

کمک کنید🩹♥️🥺

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا از این بابت خوشحالم رفیق ندارمچون کم‌ندیدم ضربه میخورن بقیه

منم قبلا تنهاییم رو دوست داشتم در واقع با تنهاییم دوست شده بودم. اما امروز خیلی حالم ناجور شد میخوام گریه کنم

.

من خودم دلم نمیخاد باهاشون دوست باشم مثل دلقکان کتاب غیر درسی میبرم میخونم

همکلاسی های منم به قول خودت دلقکن ولی خسته شدم از تنهایی ، خسته شدم از اینکه اونا در گوش هم پچ پچ میکنن منو پشم هم حساب نمیکنن 

.

منم قبلا تنهاییم رو دوست داشتم در واقع با تنهاییم دوست شده بودم. اما امروز خیلی حالم ناجور شد میخوام ...

درکت میکنم 

من هم هیچ رفیقی ندارم باهاشون برم بیرون برم کافه وقتی میبینم انقدر بقیه با دوستاشون میرن بیرون استوری میزارن یه جوری میشم🥲💔❤️‍🩹

درکت میکنم من هم هیچ رفیقی ندارم باهاشون برم بیرون برم کافه وقتی میبینم انقدر بقیه با دوستاشون میرن ...

چقد از جمله درکت میکنم خوشم میاد 🥺

داره گریم میگیره وقتی این جملت رو دیدم

.

همکلاسی های منم به قول خودت دلقکن ولی خسته شدم از تنهایی ، خسته شدم از اینکه اونا در گوش هم پچ پچ می ...

تو باید اونارو حساب نکنی 

نه اون احمقای بی سطح ترو 

تو لیاقتت بیشتره 

من که اصلا اونارو در سطحی نمیبینم که بخام باهاشون همکلام شم 

خودت بهترین دوست خودتی هر حرفی داری به خودت بزن کتاب بخون رو خودت کار کن تایمتو بیهوده با حرفای خاله زنکی هدر نده 

من جات بودم درسمو میخوندم جوری که با رتبه قبولیم پز بدن بگن عه این همکلاسی ما بود و افتخارشون این باشه که باتو همکلاسی بودن 

تو باید اونارو حساب نکنی نه اون احمقای بی سطح ترو تو لیاقتت بیشتره من که اصلا اونارو در سطحی نمیبینم ...

خیلی ممنون از جملات قشنگت خیلی خوشحالم که هنوز هم ادم هایی با این ذهنیت وجود داره❤️💎

.

چقد از جمله درکت میکنم خوشم میاد 🥺داره گریم میگیره وقتی این جملت رو دیدم

قربونت برم من واقعا همه ی ما نیاز داریم یکی حرف هامون تایید کنه پشتمون باشه و بهمون دلگرمی بده🥹💚